Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19445709

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Bele lehet tekinteni a vásárhelyi Elios-szerződésbe

Mivel Polt Péter legfőbb ügyész kijelentette, hogy vizsgálódnak az Elios-ügyben és várhatóan néhány év múlva lesz eredmény, az ellenzéki pártok úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy többpárti alternatív bizottságot az Olaf (az Európai Unió csalásellenes hivatala) által megállapított Elios-jelentés vizsgálatára.

Kecskeméten, Matolcsy György városában tehát az alternatív bizottság nem kapta meg a dokumentumokat.

Az Olaf sajnos csak feltárja a tényeket, de a nyomozás, majd az azt követő felelősségre vonás érdekében nem tehet semmit. Ezért az Európai Unió illetékes bizottsága úgy döntött, hogy létre kell hozni az uniós ügyészséget. Magyarország azonban nem csatlakozott ehhez a bizonyos ügyészséghez. Rajtunk kívül talán még három ország marad ki a lehetőségből. Vagyis Magyarországot illetően továbbra is Polt Péter legfőbb ügyész (akinek már bírósági papírja is van róla, hogy lehet Fideszes legfőbb ügyésznek nevezni) kezében marad a nyomozási lehetőség, aki ki is jelentette, hogy akár évekig is eltarthat az Elios-ügy miatti nyomozás.

Érdekességként meg kell említeni, hogy amikor az Olaf feltárta a négyes metró beruházásnál elkövetett csalásokat, heteken keresztül azzal volt tele a közmédiának mondott kormánypropaganda médiavilág. Most az Elios-ügyről nagy a csend náluk! Az Elios beruházást egyúttal elsötétítési programnak is lehet nevezni, mert az éjszakai világítás ezzel bizony nagyon gyenge. El lehet dönteni, hogy vagy kimész utcára és viszel valami normális világítási lehetőséget, vagy ha megteheted, otthon maradsz. Ezen felül a kár is jelentős, 12 milliárd forintot kell(ene) visszafizetnie a magyar adófizetőknek emiatt a valószínűleg csalássorozattal terhelt gyatra beruházás miatt.

A hódmezővásárhelyi vereséget nem tudja elviselni a Fidesz, és máris megkezdődött Márki-Zay Péter lejáratása. A Mészáros Lőrinc gázszerelő tulajdonában lévő Echo Tv Sajtóklubjának híres sajtómunkásai megállapították, hogy Márki-Zay gumikeresztény senkiházi; az ellenzékiek szemétládák, szörnyetegek. Ha mi azok vagyunk, akkor ők micsodák? Erről bővebben egy másik írásunkban számolunk be.

Úgy néz ki, hogy a Soros György elleni óriásplakátolási korszak (cirka 18 milliárd adóforintunkba került!) véget ér, és már nem migránsok lesznek a jövevények, hanem bevándorlók. Róluk fognak sokat kampányolni, de a kivándorlásról egy szót sem szólnak, és arról sem, hogy mennyire megnehezítették nekik a választáson való részvételt. Valószínűleg azért, mert tudják, hogy ezek az itthon jövedelemhez alig jutó fiatalok nem Fidesz-szavazók…

Az Elios-ügy Hódmezővásárhelyen kezdődött el, Lázár János polgármesterként rányitotta a nagy lehetőséget Tiborcz István számára, aki időközben Orbán Viktor veje és unokájának édesapja lett. A legfontosabb talán a hódmezővásárhelyi iratanyag, melyeknek elérhetőségét Márki-Zay Péter még polgármester-jelöltként meg is ígérte. Miután óriási fölénnyel polgármesterré választották a vásárhelyiek, teljesítette is az ígéretét.

A Bárki belenézhet a hódmezővásárhelyi Elios-szerződésbe című cikk a tartalmas mellékletek elérhetőségével ITT !

Békéscsaba, 2018. február 28.

Anton

Emlékeztető: „Európában ma sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk. A fenti néhány mondat idézet. Magyarország miniszterelnökétől származik. Orbán Viktor mindezt nem valamikor réges-régen, még Soros-ösztöndíjasként mondta, hanem jobboldali kormányfőként 2015-ben, vagyis már a nagy migránskrízis idején, amikor kormányzati körökben a mecsetépítés gondolata sem volt tabu.” (Részlet az Iszlámbarát Orbán című cikkből)

Emlékeztető: „Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit. Emlékezzünk erre, amikor szavazunk!” (Vona Gábor: Félnek című jegyzete)

Emlékeztető: „Az igazi nagy bumm a 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem után következett, amikor szabályos törvénygyárat csináltak az Országgyűlésből, és a törvények nagy részét saját fazonjukra igazították... A legelképesztőbb talán az alaptörvény, amelyből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét. Nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. A gyalázatos egykulcsos adót viszont levédték. A havi ötmilliós jövedelműek és a minimálbéresek egyaránt 15 százalékkal adóznak. Ezt nevezik magyar igazságnak! Elkészült a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, és a fazonra igazított választójogi törvény. Ezzel a választójogi törvénnyel megy neki Magyarország a 2018. évi választásoknak. Eszerint a törvény szerint CSAK A FIDESZ lehet a nyerő amiatt is,  mert a határainkon túlról jelentős számú levélszavazat fog rájuk érkezni. Ezek alapján a szavazatok alapján dől el, hogy melyik párt lesz Magyarország legerősebb pártja, és ebből következően ki lesz a miniszterelnöke.” (Részlet Az első Orbán-kormány idején történt című cikkből)