Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27212403

2020. június 03.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Klotild napja van.
Holnap Bulcsú napja lesz.

Befektetési alapot hoz létre a kormány a türk diktatúrákkal

A türk tanács (nyolc diktatúra) legutóbbi ülésén részt vett Orbán Viktor miniszterelnök. Az ott elmondott beszédéből megtudtuk, hogy kipcsak vér folyik az ereinkben. A türk tanács ingyen megkapta Budapesten az Ybl palotát, ahol valami magyar fenntartású irodájuk lesz. A törökök vannak legerősebben jelen Magyarországon a türk diktatúrák közül. Tényleg jó dolog, hogy a koronavírus járvány idején sem állnak le a magyar társadalom megrövidítésével? Vagyis az adónk szanaszét szórásával... A munkájukat elveszítő sok magyar ember sorsa nem éri el az ingerküszöbüket...

Bővebben a témában ITT !

Mintha nem is az Európai Unió tagja lenne az ország! Jó a kapcsolat nagyon a kommunista Kínával, a kommunista Vietnámmal, a balkáni tűzfészekkel, a nyolc türk diktatúrával. Azokra fordít legkevesebbet ez a hatalom, akik ELTARTJÁK őket, és eltűrik, hogy a tőlük elvont adó jelentős részét kiszórják a nagyvilágba, és itthon egy sor felesleges dologra, főként az oligarchák támogatására! Zajlik tíz év óta a Haverok, Rokonok, Szomszédok, Mutyi, Hanta! nevű kormányzás. Már nemcsak az anyagiak hiányoznak, hanem az IGAZ szó is! Az összevissza hazudozás, a rengeteg felesleges reklám, nemzeti konzultáció és az egyre magasabb létszámú és jövedelmű hatalom eltartási kötelezettsége blokkolja a magyar társadalomnak nemcsak a boldogulását, hanem a megélhetését is.

Békéscsaba, 2020. május 18.

F. I.

Emlékeztető: „Immár Polat kezében van minden, ami ide tartozik: ő a Török Külgazdasági Kapcsolatok Bizottsága (DEIK) magyar tagozatának elnöke, ő működteti az isztambuli kereskedőházat, az ő irodáiban működik az Isztambuli Magyar Intézet, az Isztambuli Magyar Főkonzulátus és az Eximbank isztambuli képviselete. Ő a Gül Baba türbéjét működtető, közpénzekből gazdálkodó alapítvány vezetője is. És persze egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar gazdaságból ingatlan- és napelem-bizniszeivel.” (Részlet az Adnan után Kerim: már a Polat-fiú is feltűnt Magyarországon a naperőmű-bizniszben című cikkből)

Emlékeztető: „Az Orbán-kormány szinte öntötte a milliárdos nagyságrendű vissza nem térítendő uniós és állami támogatásokat, kedvezményes kamatozású állami hiteleket a projektbe. A beruházók azt ígérték, hogy már 2012 nyarán megkezdődik a gyártás, 160 embernek munkát adva. Nagyszabású terveket szőttek, világszínvonalú technológiával 50 millió eurós bevételt terveztek. A csornai beruházás olyan komoly kormányzati hátszelet kapott, amelyet csak nagyon kevés projekt élvezett ebben az országban.”  (Részlet a Pedig Áder maga győzködte a gazdákat… A csornai napelemgyár botránya a Katonpack-ügy hátterében című cikkből)