Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18689963

2018. október 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Orsolya napja van.
Holnap Előd napja lesz.

Bedőlt az Orbán rokonságához több szálon is kötődő cég

Elrendelte a bíróság a miniszterelnök családjához több szálon is kötődő Cider Alma Kft. felszámolását – írja a 24.hu. A korábban fénysebességgel növekvő cég 3,2 milliárd forinttal tartozott  a Szijjártó Péter külügyminiszter felügyelte Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nek,  amely fedezeteként temérdek csemegekukorica- és 1,5 millió magozott meggykonzervet fogadott el.

A céget nem is ez az adósság döntötte be, azt ugyanis – mint a Hír TV közérdekű adatigénylés nyomás megtudta – egy Mészáros Lőrinchez közeli cég egyenlítette ki.

A Cider Alma Kft. által összefogott cégcsoport egyik leánvállalatát az Orbán gyerekek unokatestvére, Szeghalmi Ádám vezette, a kormányfő sógora, Ökrös Imre pedig üzlettársa volt a Cider tulajdonosainak. A cégnek 2012-ben tízezer, három évvel később több mint 4,3 milliárd forintos árbevétele volt.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: A felszámolás alatt lévő cég egyik közreműködőjére  Pakson akadtunk rá egy szeptemberi cikkben. „A Gesztenyés lakópark ingatlanjait Budapestről értékesítik, abból a Centrál-Ing Ingatlanirodából, amelynek cégcsoportjában Lévai Anikó testvérének, Gizellának az élettársa, Ökrös Imre is tulajdonos” – írta szeptemberben a hvg.hu. Mert ugye a rokon nem vész el, csak lovat és nyerget cserél.

A sógorral kapcsolatos történéseket a Hír TV Célpont című műsora korábban feldolgozta. Erről bővebben ITT

A Keleti nyitással minden bokorba FELESLEGESEN kereskedőház nyílt, amelyet jól fizetett haverokkal töltöttek fel – mondvacsinált állásokban. Végre bezárták, és állítólag „csak” hatszázmillió forintos kárt okoztak ezzel a magyar adófizetőknek, amelyet már ki is fizettünk…

Békéscsaba, 2018. január 19.

F. I. – K. M.

Emlékeztető „Ezekkel a panamákkal, amelyek most mennek a bankrendszerben, többi között a soha nem tapasztalt kapzsisággal jellemezhető új oligarchia vagyonának „gyarapítása” keretében, nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a bankrendszer egy vagy több magyar egysége összeroppanjon, illetve egyetlen esemény láncreakció-szerű folyamatokat indítson el.” Ennél is súlyosabb problémakánt értékeli a humántőke négy „alapkövének”, az egészségügynek, az oktatásnak, a kutatás-fejlesztésnek és az innovációnak a „tudatos lerombolását”. Hozzáteszi: az egyenlőtlenségek növekedése a globalizáció velejárója, ám a világ szinte minden országának vezetése igyekszik ezt mérsékelni. Ezzel szemben a magyar kormány még „rá is tesz egy lapáttal”, egyre jobban kiszélesítve a társadalmi szakadékokat.” (Részlet az Inotai professzor: „Színtiszta nemzetgyilkosság”, amit a Fidesz művel című cikkből) Az Erste Bank állami tulajdonban van, és derűre-borúra hitelez szegény országoknak is!