Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181540

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Be kell fejezni a közmédiában a hazudozást!

Finomabban szólva a társadalom átverését…

Kevés embert rövid ideig félre lehet vezetni, de sok embert állítólag sokáig nem! Mégis elszomorító, hogy milyen sok emberrel képesek elhitetni a baromságaikat az immár totálisan megszállt médiában. Az adónkból végrehajtott központosított médiában igazat kell(ene) mondani, vagyis nem lenne szabad hazudni azoknak, akik ennek és a telhetetlen hatalomnak a számláját is fizetik!

Harsog a hörcsögtévé az Origo leleplező cikke után egy decemberi szupertitkos találkozóról, ahol a Soros által pénzelt szervezetek és az ellenzék vett részt, többször kiemelve az esemény titkos jellegét, majd mutatnak egy képet a Facebookról, és elmondják, hogy a sorosisták a közösségi oldalon is beszámoltak a találkozóról. Ez már akkora ordas hazugság, hogy akár át lehet esni a ló túlsó oldalára és elhinni. Soros György egyébként egy nagyon idős zsidó ember, aki a rendszerváltozásnak nevezett valami hajnalán a Fidesz és a Szabad Demokraták létrejöttében jelentős anyagi segítséget nyújtott. Tessék mondani, a mostani pálfordulás és a sok sorosozás nem antiszemitizmus?

A békemenetekre az adónkból a focikluboknak vásárolt buszokkal összehordják a népet nemcsak itthonról, hanem a határainkon túlról is, és jöhet a különvonat Lengyelországból szállás- és egyéb igényekkel. A költségelszámolásokat ideje lenne bemutatni, főleg akkor, ha a kifizetés az adónkból történik! 

„Balásy Gyula, a New Land Media Kft. és a Lounge-csoport tulajdonos-cégvezetője már az első nemzeti konzultáció, vagyis 2005 óta dolgozik a Fidesznek, de sokáig csak másodhegedűs lehetett. 2016 után azonban hirtelen a kisebb beszállítóból a kormányzati propaganda number one ügynöksége lett. Az egykori art director szerény, visszahúzódó alkat, és ismerői szerint telitalálat a Fidesznek. Balásy ugyanis a rábízott feladatokat nemcsak elvégzi, de valóban át is éli a kormányzati sikerpropagandát, illetve a negatív kampányok üzeneteit.” – írja a Fidesz üdvöskéjéről az index. Most 1,7 milliárdos lehetőséget kapott egy nagy kormányzati propagandára. Visszaveszik a régi jelszót: Magyarország jobban teljesít! Miben is? A társadalom alázásában, az ellenzék semmibe vételében, a haverok zsebeinek tömködésében, a korrupcióban, az ország eladósításában, a hazudozásban? A mostani jövedelmi változásokkal nagyon jól járt a hatalom és a magas jövedelműek, esetenként a közepes jövedelműek is, de a keményen dolgozó kisember nem igazán!

A most induló 1,7 milliárdos kampányban szóba kerül a minimálbér 8 százalékos emelése, ami nettóban 2700 forint! Az emeléssel sem éri el a nettó a havi 100 ezer forintot. Nálunk terheli a jövedelmeket a legkeményebb levonás, ami csaknem 49 százalékos. Vagyis a jövedelem majdnem a fele az államkasszába megy úgy, hogy a járulékokat már adóként szedik be, abból is szabad felhasználású pénzeszközt kreálva. 27 százalékos áfával be is lehet vásárolni a nettóból. A minimálbér adómentes volt, de a 2010-es fülkeforradalmi győzelem után a Fidesz adókötelessé tette. Alkotmányoztak is, amelyben nem védték le a társadalom négy alaptételét: a termőföldet, a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat. Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, ami miatt a havi ötmilliós és a minimálbéres egyaránt 9 százalékkal adózik! A kampányban vajon szóba kerül az, hogy soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű kormánya még nem volt Magyarországnak? És az is, hogy az ő jövedelmük nem 8, hanem 30 százalékkal, vagy esetenként még többel emelkedett?

„Gazdaságilag megmagyarázhatatlan, erkölcsileg vállalhatatlan az egykulcsos személyi jövedelemadó. És ezt akkor vezették be, amikor a globális válság következtében mindenütt törekedtek a kiugró és növekvő társadalmi egyenlőtlenségek tompítására. Nálunk éppen a fordítottja történt: felelőtlenül, de valószínűleg tudatosan szakította szét a kormány a magyar társadalmat. Ez érvényes a nyugdíjrendszer igazságtalanságaira is. Miért kap csak 2,7 százalékos emelést a 80 ezer forintból élő nyugdíjas és miért kap egyáltalán emelést a 800 ezerből „tengődő”? – kérdezte az év végi interjújában Inotai András közgazdász, az MTA Világgazdasági Kutatóintézetének volt igazgatója. És kérdezzük mi is! Az ország valós helyzetét el kell mondani, mert már nagyon közel van a gödör alja!

Arról, hogy annak ellenére, hogy itthon bajban van az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat, kiket támogat az adónkból a kormány, egy júliusi cikkünk elérhető ITT

Békéscsaba, 2019. január 4.

Összeállította: Anton  

Emlékeztető: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, az önkormányzatok nélkül számolt államháztartási hiány 1646,2 milliárd forintra emelkedett augusztus 31-ig. Ez az éves előirányzat 121 százaléka. Ennek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)