Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27050071

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Beül az áruló exjobbikos a győri közgyűlésbe

A győri önkormányzati választáson négy jobbik tagja volt az ellenzéki összefogásnak! Az utolsó előtti pillanatban mind a négy kilépett, amivel megnyitotta az utat a Fidesz és Borkai Zsolt előtt. Felveszi az ellenzéki összefogás kompenzációs listájáról szerzett mandátumát Győrben FODOR ROLAND. A Jobbik számos vezetője által árulónak nevezett és etikai vizsgálat alá vont, szavazóit és társait megtévesztő politikus ezt a Magyar Hang megkeresésére árulta el.

Azt nyilatkozta Fodor Roland, hogy nem a Fidesz frakcióba akar beülni, hanem  civilek közé. Vagyis azhok közé, akiket elárult. A Facebookon bőségesen el van látva ez a cselekedet jelzőkkel.

Varga Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője azt írja a hozzászólásában, hogy el fog menni a győri képviselőtestület eskütevő ülésére.

Érdemes megemlíteni, hogy Győrben is és a magyar országgyűlésben is négy-négy fő  bizonyult árulónak! A négyek bandája most már nyolcak bandája?

Békéscsaba, 2019. október 17.

F. I.

Emlékeztető: „A négyes fogat tehát Toroczkai László ásotthalmi polgármester Mi Hazánk Mozgalom Pártja zászlaja alatt politizál tovább. A kormánypárti média és az ATV nem győzi őket behívni egy kis csevelyre. Egy darabig érdekesek lesznek a hatalomnak. Torgyán kisgazdapártja nélkül 1998-ban nem tudott volna hatalomra kerülni a Fidesz. Akkor még kétfordulós volt a választás, és a két forduló között megállapodott a Fidesz a kisgazdákkal. Két év múlva a kétéves költségvetéssel már ki is golyózták őket. Most nagyon fontos szerepük lesz a Négyeknek abban, hogy 2022-ig biztosítsák a Fidesznek a parlamenti kétharmadot. A napokban már együtt szavaztak arról, hogy Magyarország ne csatlakozzon az uniós ügyészséghez. Lehet, hogy a későbbiekben ők is hozzáférnek némi uniós pénzünkhöz?” (Részlet a Volner, Apáti és Fülöp a Mi Hazánkban folytatja című cikkből) A negyedik társuk Dúró Dóra…