Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27178083

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Békés megye mellékútjai járhatatlanok…

…de Ruandának 15 milliárd forint segélyhitelt adunk

Átfogó stratégiai fejlesztési együttműködési megállapodást írt alá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Vincent Biruta, a Ruandai Köztársaság külügyekért és nemzetközi együttműködésért felelős minisztere csütörtökön Budapesten.

Magyarország egyes vidékei bizony jócskán le vannak pusztulva, de úgy néz ki most már, hogy szinte a nagyobb része! Ruanda azonban fontosabb! Ugandát, Nigériát, Egyiptomot, Kenyát, Vietnámot, Törökországot, a háborús övezetek keresztényeit is segíti a kormány az adónkból. A balkáni tűzfészekben is szeret beleavatkozni a választásokba. Most veszteséges wellness-központot vásároltak 9 millió euróért Szlovéniában, ahol a közeljövőben ismét választás lesz. Lendván stadion is lesz természetesen, és sportakadémia is! Az itthoni kórházak és iskolák állapota ragyogó lehet, ha ennyi pénz jut külföldre az adónkból! Egy friss hír szerint 50 milliárd forint hitelt vesz fel a kormány a magyarországi iskolák felújítására, illetve iskolaépítésre... A saját pénzünket meg kiszórják a nagyvilágba!

Ruanda egyébként a világ 25. legkorruptabb országa. Rokonlelkek vezethetik…

Épülnek továbbra is a veszteséges stadionok, sportakadémiák, de már nemcsak itthon, hanem végig a határaink mentén, Ausztria kivételével minden országban.

A Ruandának nyújtott segítséggel kapcsolatos cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. február 17.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Arra az újságíró kérdésre, hogy mit lehet kezdeni majd a Fideszt ért korrupciós ügyekkel, Lánczi úgy felel, hogy „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája” (Részlet a Századvég alapítvány volt vezetőjével készült interjúból)

Emlékeztető: „Már több mint 658 milliárd forintra rúg az az összeg, amelyet a nyereséges cégek a tao-rendszeren keresztül a látványsportok támogatására áldoztak ahelyett, hogy befizették volna az államkasszába. Nyolc év alatt Orbán Viktor falujába majdnem 25 milliárd forint támogatás ment így. Felcsútot a sikerlistán nem futball-, hanem kézilabdaklubok követik.”  (Részlet a 658 milliárd ment látványsportokra, 25 milliárd Felcsútra az államkassza helyett című cikkből)