Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681847

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Bálint gazda nem lehet a XVI. kerület díszpolgára

Többszöri jelölés után szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta Facebook-oldalán Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést. Hozzáteszi, hogy így volt ez a tavaly elhunyt Lantos Antal helytörténésszel is, „aki nagyon várta, hogy megkapja, de még halála után, posztumusz sem engedték”. (24.hu)

Bálint György (Bálint gazda), Prima Primissima díjas kertészmérnök (b), miután átvette a Magyar Szabadságért-díjat Gémesi György polgármestertől a magyar szabadság napja alkalmából tartott ünnepségen a gödöllői Alsóparkban, a Világfa előtt 2018. június 30-án.

Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Ez is igazi Fideszes kettős mérce, vagy már annál is több! A Szabad Demokraták Szövetségéből (SZDSZ) érkezett Tarlós István lehet főpolgármester, a szintén onnan érkező Bálint gazda meg nem lehet egy fővárosi kerület díszpolgára! 1989/90-ben a Fideszes fiúk még nagyon kisfiúk (vagy inkább KISZ-fiúk) voltak, és az SZDSZ KISZ-szervezeteként, ifjúsági szervezeteként működtek Soros György jelentős támogatásával! A liberális köpenyből valamikor 2000 környékén bújtak ki, és lettek jobboldaliak, keresztények, nemzetiek, és sok minden mások... Ma már elszabadult hajóágyúk. A témában az alfahir.hu cikke ITT !

Hegedűs Zsuzsa is SZDSZ-es volt 1990 környékén, annyira, hogy akkori férje (Kis János) volt az SZDSZ elnöke! Francia–magyar kettős állampolgárként a szociális népszavazás idején arra kérte a magyar választópolgárokat, hogy szavazzanak helyette is, mert ő nem szavazhat. Ugyanis amikor megkapta a francia állampolgárságot, akkor döntenie kellett, hogy a magyar vagy a francia választójogot és adózási törvényeket válassza, és ő a francia lehetőséget választotta. Sok ország megadja a kettős állampolgárságot, de nem társít hozzá választójogot, mint Magyarország! Miniszterelnöki tanácsadóként a havi egymillió, vagy már afölötti bevétele után melyik országban adózik? Szórja az adónkat, mint a Minden gyerek lakjon jól alapítvány elnöke. Hogy abból a pénzből, amennyibe az alapítvány fenntartásába kerül, hány gyerek lakna jól, azt még nem számolta ki senki! Kínos ügyei ellenére jelenleg is  miniszterelnöki tanácsadó. Erről egy összeállítás elérhető ITT !

A Szabad Demokraták Szövetsége annyi balhé és rossz kormányzás után végre eltűnt a süllyesztőbe, de egymilliárd forintos hitelállományát a nyakunkra hagyta. Valamennyi megtérülhetett az ingatlanok értékesítésével, de valószínűleg a nagyobb részt (szokás szerint!) a magyar adófizetőkkel fizetették ki.

Az egyik utolsó, vagy talán az utolsó elnöke Kóka János volt, aki diplomata útlevéllel utazgat Szijjártó Péter kíséretében intézni a magánvállalkozásainak ügyeit. Az útiköltség kifizetése is a magyar adófizetők dolga… Kóka gazdasági miniszterként ténykedett a szocialista–szabad demokrata kormányban. Híres kijelentése volt akkoriban, amikor a magyar gazdaság nem igazán jeleskedett, hogy dübörög a gazdaság. Hogy mit hallott dübörgésnek, remélhetőleg sose tudjuk meg. Az egészségügyi minisztert Horváth Ágnesnek hívták, aki kitalálta a vizitdíj-automatákat és a kórházi széfeket, amelyek költsége bizony jelentős lehetett, de nem vonták őt sem felelősségre! Az ő minisztersége idején zárták be az OPNI-t, közismertebb nevén a Lipótot. Ez a nagyon fontos intézmény hosszú évek óta üresen áll, és bizony az őrzés-védelme jelentős milliárdokkal terhelte már meg eddig is a költségvetést. Ráadásul a bezárás előtt a kertben lévő kápolnát két milliárd forintunkért felújították. Vajon mi lehet vele? Sajnos ennek a történetnek sincs még vége, mert jelenleg is jelentős kiadás terhel miatta bennünket!

Békéscsaba, 2019. február 15.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Vicces végignézni, hogy akikből KISZ-titkárok lettek volna annak idején, azok mivé váltak mára.” (Részlet Lovasi András: Jót röhögünk az egészen című interjúból)

Emlékeztető: „Ami igazán döbbenetes volt, az az, hogy a magyar modell elkezdett más országokban, földrészen is működni, és hasonló kampányokkal lehetett találkozni Kolumbiától, Izraelen és Kenyán keresztül Ausztráliáig. Sőt, 2017-ben Olaszországban Soros által fizetett menekülthajókról szóló kitalált történetek kezdtek terjedni, 2018-ban pedig Donald Trump amerikai elnök is arról beszélt, hogy Soros által fizetett migránskaravánok tartanak az amerikai határ felé. Mindenesetre Birnbaum az interjúban azt állította, nekik a magyarországi kampányon kívül a többihez nem volt közük. Sőt, azt is tagadta, hogy tudták volna azt, hogy Soros milyen származású.” (Részlet az Orbán és Soros – a kész átverés show című cikkből) A kitaláció idején Habony Árpád Londonban közös céget alapított a tavaly elhunyt kampányguruval. Egy idős zsidó emberrel meddig lehet még riogatni a fél világot?! Ez nem rasszizmus, tessék mondani?