Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26274230

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

Azonnali hatállyal mondjon le mandátumáról Simonka György! (Összeállítás)

A Fővárosi Törvényszéken Simonka György országgyűlési képviselő büntetőperének előkészítő tárgyalásán az ügy több vádlottja is elismerte bűnösségét, hogy részt vettek a Simonka által irányított bűnszervezetben, és elfogadták az ügyészség által indítványozott büntetést is.

A Fideszes képviselő eddig is méltatlan volt a Békés megyei választópolgárok képviseletére, de a mai naptól minden jogosultságát elvesztette az országgyűlési képviselői tisztség betöltésére.

Felszólítom a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással megvádolt Simonka Györgyöt, hogy azonnali hatállyal mondjon le mandátumáról!

A Simonka György utasítására tettem című cikk további elérhetőségekkel ITT !

Dr. Lukács László György

Forrás: Dr. Lukács László György idővonala

sokkaljobb-megjegyzés: Dr. Szabó Ervin, a Békés megye 4. számú választókerületének elnöke szintén felszólította a lemondásra Simonkát…

A szappanopera folytatódik! Simonka szerint megtévesztés volt az oka társai beismerésének. Korábban nem esetleg Simonka lehetett a megfélemlítő? Erről bővebben ITT !

Nagy bajban Simonka: A felszámoló beismerte, hogy megvesztegették! Erről ITT !

Vajon miért nem került előzetesbe Simonka György? Bőven kapott arra időt, hogy egész ügyvédkaravánnal kidolgozza a mesét, amit majd előad a bíróságon... Hadházy Ákos az ATV Start című műsorában videóval ITT !

Békéscsaba, 2020. január 17.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Rács mögé kell juttatni azokat, akik ellopták a nemzet vagyonát.” (Orbán Viktor, 2009) Ellenzékben még tudta!

Emlékeztető: „Arra az újságíró kérdésre, hogy mit lehet kezdeni majd a Fideszt ért korrupció ügyekkel, Lánczi úgy felel, hogy „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája” (Részlet a Századvég alapítvány volt vezetőjével készült interjúból)