Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22099787

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Az NB II-ben is fűteni kell majd a pályákat

Az NB II-es kluboknál is kötelező lesz a pályafűtés a 2020-2021-es bajnoki évadtól — írja a Népszava.

A lap úgy tudja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség tavalyi döntésével a miniszterelnök páholytársaként ismert Végh Gábor cége is jól járhat. A Népszava szerint a fővárosi Budafoki Munkás Testedző Egyesületnél már ők végezhetik el a pálya átalakítását, 192 millió forintért.

A lap kiemeli: a szintén másodosztályú Balmazújvárosban is a Pharos 95 építette a stadion fűtését.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Végh Gábor nem mellesleg az NB II-es Zalaegerszegi TE többségi tulajdonosa. Balmazújvárossal játszott volna egy fagyos napon a Békéscsaba, és a csabai csapat úgy gondolta, hogy nem számít az időjárás, fűthető a pálya, meglesz a mérkőzés. Hát nem lett meg! Mert a fűthető pályák fogyasztása is iszonyatos! Balmazújváros polgármesterének el kellett döntenie, hogy meccs legyen, vagy aznap zárva legyen a fürdő. A fürdő maradt nyitva, a meccs elmaradt. Van ezeknél a fűthető pályáknál elmebetegebb ötlet? Tényleg ilyen jól áll ez az egyre szerencsétlenebbé tett ország? Így sem mozognak a pályán, a hideg legalább mozgásra késztetné őket. Sehol a világon nem költenek ennyit a focira, amelynek eredményei egyre rosszabbak! Elszámoltatás és felelősségre vonás mentesen költik az adónkból kiszervezett TAO-ban a pénzünket ahelyett, hogy rendeznék végre közös dolgainkat, az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat helyzetét!  

Mivel se foci, se néző, ezt a felesleges pénzszórást be kellene végre fejezni, mert egyre szegényedik a magyar lakosság! Ehelyett már körbe a határainkon túl is épülnek Ausztria kivételével a stadionok. Ezeket is a magyar lakosság tartja majd fenn? Eltartani az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalmat, finanszírozni a költekezési kedvüket, ráadásul már a fél világot támogatja az adónkból a kormány. Mi lesz így veled Magyarország?

Békéscsaba, 2018. július 24.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében a frissen felújított békéscsabai stadion új lelátót és extrákat is kap, most azonban az is kiderült, mennyibe kerülnek a fejlesztések és kinek fizetnek értük. A Közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint a Pharos 95′ Kft. végzi el a stadion észak-nyugati és dél-keleti lelátóinak, illetve kiszolgáló létesítményeinek kivitelezési munkáit 930,2 millió forintért.” (Részlet az Orbánnal nézett meccset, 930 millióért épít lelátót a cége című cikkből)