Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681239

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Az Európai Néppárt besokallt?

Az Európai Néppártból egyre több olyan hang hallatszik, hogy ELÉG VOLT a Fideszből és Orbán Viktorból.

Elég sokat eltűrtek eddig Orbán Viktornak és a propaganda milliárdokat kedvelő társainak. Legutóbb hasznos idiótáknak nevezte Orbán Viktor a néppártos kollégáit! A hasznos idióta elnevezés Lenin elvtárstól származik! Inkább valami dakota közmondást találhatott volna ki, vagy még jobb lenne, ha egy ideig befogná!

Junkers európai bizottság elnökké történt megválasztását a Fidesz és Orbán Viktor is támogatta öt évvel ezelőtt, de támogatták ők a szintén alkalmatlan bukott portugál miniszterelnök, Barroso megválasztását is. Barroso a második ötéves ciklusra történő megválasztását Orbán Viktor az Európai Néppárt alelnökeként támogatta! Junkers a luxemburgi adóparadicsom bukott miniszterelnöke és bukott pénzügyminisztere volt. Vajon sikerül-e most majd végre alkalmas elnököt választani az európai bizottság élére.

Lecserélik az óriásplakátokon Junkers fotóját, és az európai szocialisták elnöke kerül a helyére. Hogy ez megint hány milliárdba kerül, az nem érdekli sem a kormányt, sem a Fideszt!

A magyar átlagembernek vajon mikor lesz már elég például az óriásplakátokból, a nemzeti konzultációkból, a miniszterelnöki körlevelekből, a stadionépítésekből... és abból, hogy az adójából a fél világot támogatja már ez a kormány!

„Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.” – írta egykor George Orwell. A magyar társadalom vajon miért tűri el, hogy ilyen messzire elkergessék a hazug propagandával, hazug közmédiával az igazság megismerésétől?

A Merkellel való találkozó nem jön létre? Erről egy mai hír elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. március 4.

Összeállította:  F. I.

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba!  Normálisan működő ország ilyen pénzpocsékolást nem tenne! Ez a pénz is ezerszer jobb helyen lenne a magyar egészségügyre, oktatásra, szociális helyzetre történő felhasználásra!