Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21680926

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Az Európai Bizottsági elnökökről

Az Európai Unió legfőbb vezetői, nagyon fontos poszt az övéké!

Amikor beléptünk az unióba, az Európai Bizottság elnöke Barroso, Portugália bukott miniszterelnöke volt. A következő választás idején az Európai Néppárt alelnöke volt Orbán Viktor, aki javasolta, hogy a színtelen és alkalmatlan Barroso ismételjen, vagyis újabb öt évig legyen az Európai Bizottság elnöke. Ki is töltötte nagy békésen az összesen tíz esztendőt az unió élén.

Középen Junker EB-elnök. Fotó: Belga AFP

A jelenlegi elnök Junker, az adóparadicsomnak köszönhetően nagyon gazdag Luxemburg volt pénzügyminisztere, majd miniszterelnöke. Róla se igazán lehet azt mondani, hogy ő a legalkalmasabb az elnöki poszt betöltésére. És most tessék megkapaszkodni! Junker elnökké választását is megszavazta az Európai Néppártban üldögélő Fidesz-frakció és Orbán Viktor is.

Most Junkert is ugyanúgy támadják az új óriásplakátjaikon, mint az egykori mentorukat, Soros Györgyöt. Nem mondható valami hálás népségnek ez a Magyarországon egyre inkább mindenhatóvá váló liberálisból lett kereszténynek és nemzetinek is mondott párt.

Az új óriásplakátjuk megint el fogja árasztani Magyarországot, okozva általában legkevesebb kétmilliárd forint kiadást a magyar adófizetőknek! Nem elég, hogy átvernek, még velünk is fizettetik ki a költségeit!

Egyszer, legalább tévedésből tessék már igazat mondani, és tekintettel lenni Magyarország lakosságára is, nemcsak a szavazóbázisra. Amely szavazóbázisban egyre több a külföldi, és bizony már jelentős létszámú ukrán nyugdíjas is rájuk szavaz. Ők az uniós választáson is szavazni fognak, holott Ukrajna nem tagja az uniónak, de szavazhatnak Szerbiából is. Románia uniós tagállam, az erdélyi magyarok vajon szavaznak a magyar és a román uniós listára is?

A Jobbik ellen állandóan hadakozik a Fidesz és kormánya, ahogy közeledik az uniós választás (2019. május 26), egyre felerősödik az akár tíz évvel ezelőtti jobbikos mondatok, videók sulykolása, annak bizonyítására, hogy Csak a Fidesz! 

 Az alfahir.hu cikke Junker nyilatkozatáról ITT !

Békéscsaba, 2019. február 21.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Ami igazán döbbenetes volt, az az, hogy a magyar modell elkezdett más országokban, földrészen is működni, és hasonló kampányokkal lehetett találkozni Kolumbiától, Izraelen és Kenyán keresztül Ausztráliáig. Sőt, 2017-ben Olaszországban Soros által fizetett menekülthajókról szóló kitalált történetek kezdtek terjedni, 2018-ban pedig Donald Trump amerikai elnök is arról beszélt, hogy Soros által fizetett migránskaravánok tartanak az amerikai határ felé. Mindenesetre Birnbaum az interjúban azt állította, nekik a magyarországi kampányon kívül a többihez nem volt közük. Sőt, azt is tagadta, hogy tudták volna azt, hogy Soros milyen származású.” (Részlet az Orbán és Soros – a kész átverés show című cikkből) A kitaláció idején Habony Árpád Londonban közös céget alapított a tavaly elhunyt kampányguruval.