Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27044284

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Az embereket a legnagyobb tudatlanságban kell tartani!

A kormány az intézményesített korrupció mellett az utolsó években, nagy figyelmet szentelt arra, hogy az emberek agyát és figyelmét el kell terelni másodrangú problémákkal, hazugságokkal és ezzel a figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi, de érzelmileg erősen megérintik őket.

A nép egy része úgy tekintett Orbán Viktorra, mint a nemzet megmentőjére. Ennek érdekében a média segítségével ellenségképekkel, félelemkeltéssel nem létező fenyegetéseket zúdított a népére. A megvett médiával azon munkálkodott, hogy egy olyan kormány képét vetítsen a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövőkép csodálatos és az ország jól teljesít.

Orbán a nemzetet úgy próbálta meggyőzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb, boldogabb jövőt biztosítson az emberek számára, vagy a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet - majd a következő generációknak sokkal jobb lesz - évszázadokon keresztül hajlandó volt benyelni és elfogadni.

Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat.

Orbán azzal nyerte a választásokat, hogy az emberek érzelmeire hatott, mert az érzelmeket lehet a legjobban manipulálni. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak összetettebb tervek megvalósításában. Ezért történt az oktatás leépítése, ledegradálása a működésképtelenség küszöbére.

Orbán elzárta a népet a korrekt tájékoztatás minden forrásától. Egyes médiumok butították és félretájékoztatták az embereket és gazdaságilag ellehetetlenítette az ellenfeleket.A birkaszellem erősítése prioritást élvezett, így sokkal könnyebb volt irányítani, ellenőrizni és egybetartani a híveit, valamint a Jobbiktól ellopott migránskérdés, döntő szerepet játszott győzelmében nemcsak tavaly, hanem az EP választásokon is!!!

Kovács Tamás vívás

Forrás: Kovács Tamás facebookos idővonala

A Magyar Tudományos Akadémiával nem sikerül megállapodni, hát akkor törvényt kell rá alkotni! Erről bővebben ITT !

Emlékeztető: A kormánypárti és egyéb hazudozók figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!