Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25637428

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Az eldurvuló kampányról és az erőszakról a kormány politikája tehet

Mai sajtótájékoztatóján Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy pártja elutasít minden verbális, illetve fizikai erőszakot. A politikus arra szólította fel a pártokat, hogy kizárólag észérvekre alapuló kampányt folytassanak.

Ahogy korábban elsőként beszámoltunk róla: Debrecenben egy jobbikos nőt megütött egy Fidesz-szimpatizáns férfi, aki a berettyóújfalui Fidelitas elnöke volt korábban. Erről bővebben ITT !

Az ellenzéki párt politikusa szerint annak köszönhető, hogy ennyire eldurvult már most a kampány, mert az elmúlt években a kormány folyamatosan gyűlölködő és uszító politikát folytatott, melynek következtében rengeteg emberben gyülemlett fel indulat.

„Hogyan alakul ki politikai kultúra egy fiatalban, ha azt látja, hogy lassan az ököljog érvényesül az utcákon, nem pedig a józan ész és az észérvek?” – tette fel a kérdést Kepli Lajos sajtótájékoztatóján.

Kepli felhívta minden párt figyelmét arra, hogyha ilyen jellegű atrocitásokba csapnak át ezek az esetek, az kizárólag a Fidesznek kedvez. Leszögezte, sajnálja, hogy a Fidesz aktivistáját megütötték Miskolcon, mint fogalmazott: „Mára bevett eszköznek számít, hogy durva valótlanságokat állítva uszítanak egymás ellen pártokat vagy azok szimpatizánsait, és csak idő kérdése, mikor teszik társadalmi csoportokkal ugyanezt.”

A Jobbik országgyűlési képviselője kitért arra is, hogy tudomása van arról, hogy vidéken felhívják az embereket azzal az indokkal, hogyha az önkormányzati választáson ellenzéki jelölt nyer, akkor migránsokat fognak betelepíteni.

„Lehet, hogy egy szavazótábort a félelemmel egy ideig egyben lehet tartani, de egy társadalmat, egy nemzetet, egy nemzet egyes csoportjait egymásnak ugrasztani végzetes hiba” – hangsúlyozta Kepli.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A több mint egymillió kettős állampolgár névre szóló levelet kapott Orbán Viktortól, aki kéri őket a május 26-ai magyarországi EP-választáson történő szavazásra. Át fogják megint hordani az Ukrajnából csalárd módon magyar nyugdíjért átjárókat, és jönni fognak Románia irányából is. Ukrajna nem uniós tagállam, Románia igen. Vajon a magyar és a román listára is leszavaznak? Szerbiából szintén jelentős számú szavazat fog érkezni, hiszen 65 milliárdos felzárkóztatási támogatás van beígérve a Vajdaságnak.

90 milliárd adóforintunkba kerül a közmédia hazugsággyára, és a másik 90 milliárdot Rogán Antal minisztériuma költheti el. Ha nem elég nekik, akkor azt is álljuk! Úgy tessék már osztogatni kedves kormány, hogy valamennyi az ELTARTÓIRA is jusson…

Békéscsaba, 2019. április 12.

F. I. – K. M.  

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!