Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23891675

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Az alkotmány tiltja az Európai Ügyészséghez történő csatlakozást?

Varga Judit igazságügy-miniszter jelölt a parlamenti bizottsági meghallgatásán azt mondta, hogy az alkotmányunk tiltása miatt nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez.

Milyen alkotmányról beszél? Alaptörvény van már, nem alkotmány. Ezt a hányaveti alaptörvényt már hétszer módosították, vagyis hét kicsi lyuk van rajta, mint Hófehérke szűzhártyáján. Magát az alaptörvényt csak és kizárólag a parlamenti kétharmad szavazta meg!

A magyar társadalom számára fontos tételeket „kifelejtették” az alaptörvényből! Vagyis továbbra sincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a föld), a vízbázis (víz nélkül nincs élet), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk) és a nyugdíj (vagyis az idős korunk)! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, ami nagyon jót tett a magas jövedelműeknek, benne a hatalomnak, és nagyon rosszat a keményen dolgozó kisembereknek!

A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. Ez is okozhatja azt a hatalmas problémát, amellyel az egészségügy, a kórházak küszködnek! Ezek miatt is alaptörvény-módosítás kell, nemcsak az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében!

Amíg ez nem történik meg, maradunk jócskán az erkölcsi malajban is, vagyis maradunk a kormányzati korrupció melegágya. Azé a korrupcióé, melynek itthon már védőszentje is van Polt Péter legfőbb ügyész személyében! Az uniós pénzek felhasználását jelenleg csak felülvizsgálhatja az Olaf (az unió egyik szerve), de büntetést nem szabhat ki! Az uniós pénzek felhasználása körül legalább annyi a probléma, mint a magyar adófizetők pénzének felhasználásával. Ez utóbbiból sajnos már a fél világot támogatja a magyar kormány a hazai problémák megoldása, az államadósság és az államháztartási hiány csökkentése helyett!

Békéscsaba, 2019. július 5.

Anton

Emlékeztető: „Jó magyarnak lenni igen nehéz, de nem lehetetlen!” (Széchenyi István, a legnagyobb magyar)

Emlékeztető: „Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjainkra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz! (Talleyrand, Napóleon bizalmasa). Azóta is elveszik, és azóta is hagyjuk!