Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23095737

2019. augusztus 22.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Menyhért napja van.
Holnap Bence napja lesz.

Az afrikai Ghánát is támogatja a kormány

Afrika népességrobbanás előtt áll! Néhány éven belül 2,5 milliárdra bővül a lélekszám.

A szomszédos országokat is jelentős milliárdokkal támogatja a magyar kormány, elég sok beruházás valósul meg az adónkból nem egészen baráti országokban is. A fenntartási költségeik is minket fognak majd terhelni, de mi lesz, ha az adott ország államosítani fogja a magyar beruházásokat? Vajon abban mekkora szerepe van a magyar adóforintoknak, hogy Románia lehagyott bennünket? Most már kapaszkodhatunk, nemcsak Ausztriát kell utolérnünk, hanem már Romániát is. 

Ázsiában már elég régen támogatunk diktatúrákat is, például Mianmart, ahol egyedüli országként nem a menekülőket támogatjuk, hanem a katonai juntát. A Fülöp-szigetek elképesztő diktátorával Szijjártó Péter a segítségnyújtás idején kezet is fogott…

Ott kell segíteni, ahol baj van azért, hogy ne jöjjenek Európába – így szól az indoklás. A segítség kimegy, de ettől függetlenül egyre többen akarják otthagyni például Afrikát, és jönnek befelé jelentős számban Európába. Líbiában Kadhafi megfogta őket, néhány napig táborba voltak az Európába készülők, majd visszazavarta őket a hazájukba. Amióta Líbiát is sikerül felforgatni a Hamis zászlós hadművelettel, azóta megindult az áradat.

A dél-amerikaiak közül nagyon sokan, egyre többen az Egyesült Államok felé veszik az irányt Mexikón keresztül. Venezuelából eddig három millióan menekültek el a szomszédos országokba, főleg Kolumbiába és Brazíliába. Már mi is fogadtunk be magyarul nem beszélő, de magyar felmenőkkel rendelkezőket, akik a szocialista nyomor elől menekülnek. Őket repülőgéppel hozzák be, és azonnal szállást és teljes ellátást kapnak.

Afrikába is jut most már jócskán a magyar adóforintokból. Ghánában is építünk sportlétesítményeket. Az erről szóló cikk elérhető ITT !

Hetven millió dolláros (19,5 milliárd forintos) beruházással száll be Magyarország egy ghánai gázerőmű felépítésébe – szúrta ki a G7. (2019. január 30.).

A napokban az egyik tv-csatornán látható volt egy dokumentumfilm arról, hogy Ghánában 10-12 éves gyerekeket dolgoztatnak rabszolgaként. A filmben egy gazdag halásznál dolgoztak a gyerekek veszélyes feladatokat végrehajtva, akik „természetesen” nem járnak iskolába. Ilyen országot aztán érdemes támogatni, ezáltal tovább szegényítve az itthoni magyarokat! Mert a számlát bizony nem a kormány „ötletgazdája” fogja viselni, hanem a keményen dolgozó magyar kisember! A 10 milliós Magyarország támogatja a 30 millió körüli lakosú Ghánát. Jócskán támogatja a kormány a 45 milliós Ukrajnát és a 22 milliós Romániát is, de juttatunk az évek óta euróban fizető Szlovákiának is, ott is épülnek stadionok és sportlétesítmények magyar adóforintból, nemcsak Romániában, Szlovéniában, vagy Szerbiában. Szeret a kormány beavatkozni szintén az adónkból a balkáni tűzfészek választási kampányaiba. Egy bukott miniszterelnök-jelöltjük már idemenekült a börtön elől. Szlovéniában hozzá hasonlóan szintén két év börtönre ítélték ugyancsak korrupció miatt a jelöltjüket. A szerbiai támogatottjuk sikert él el, de hetek óta tüntetnek ellene Belgrádban.

Kik döntik azt el, hogy a magyar kormány mely országokat támogatja, mennyivel és miért? Nagyon sokba kerülnek a kommunista Vietnámban végrehajtandó beruházásaink, és jön befelé magyar ösztöndíj lehetőséggel tanulni egyre több vietnámi és egyéb országból származó diák. A magyar diák is tanulhat – diákhitelből vagy szülői segítséggel.  

A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, összes nyereségét kiszervezi hat jegybanki alapítványba, ahol elképesztő költekezés zajlik ellenőrizetlenül. Az egyik jegybanki alapítványnál létrehozott Növekedési Hitelbanknál már problémák vannak, de mivel Matolcsy György egyik unokatestvére a bank főnöke, el lesz simítva az is.

A társasági adóból az idén már 125 milliárd forint kerül át a TAO-ba. A kasszakulcs a Magyar Labdarúgó Szövetség kezében van, és nem igazán lehet megismerni, hogy mire költik ezt a temérdek pénzt. Ebből Felcsútra jut a legtöbb pénz, már nemcsak stadion és fociakadémia valósult meg ott, hanem egy hatalmas, 12,5 milliárdos költséggel megépült sportlétesítmény is. Hogy az 1800 lelkes falu mire használja ezt a bődületes méretű épületet, nem igazán lehet tudni. Mikor lesz elég ebből is, és a stadionok sokaságából is? Miért fontos a veszteséges stadionok építése és fenntartása, a focisták luxus fizetése, az egyre szaporodó foci akadémiák építése itthon és külföldön is? Az akadémiákról nem igazán kerültek ki eddig játékosok, azokat sok esetben külföldről „szereznek” be a klubok.

Miért nem élvez elsőbbséget az adóforintjaink elköltésekor a magyar társadalom a saját hazájában? Miért nem látszik el a Karmelita kolostorig és a magyar parlamentig, hogy mekkora a szegénység, és mekkora a nyomor egyre több településen a magyar vidéken? Miért kap a keményen dolgozó magyar kisember 8 százalékos, a giga jövedelmű hatalom meg 30 százalékos, vagy még annál is több fizetésemelést? Lenne bőven mit rendbe tenni, nem kellene a fél világnak addig adakozni, amíg itthon nincs rendben a szénánk. Egyelőre sajnos fordított a helyzet, a maradék jut a magyar társadalom szükségleteire. Rajtunk mely ország fog majd segíteni, ha a jelenlegi jótékonykodás miatt bajba kerülünk? A kérdés költői, a válasz borítékolható!

Békéscsaba, 2019. március 11.

Anton

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)