Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19751208

2019. január 17.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Piroska napja van.
Holnap Sára napja lesz.

Az átláthatóság fontosságáról szónokolt Orbán a közrádióban

Fedjenek fel, leplezzenek le a sajtómunkások minél több hálózatot, hiszen az európai politika veleje az átláthatóság – így reagált Orbán Viktor az állami rádióban a Figyelő Soros-listájának ügyére. (hirtv.hu)

A folytatás, illetve a teljes cikk videóval elérhető ITT

1982 óta van jelen Soros György alapítványa Magyarországon. 1988 körül ő finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetsége, a két liberális párt elindulását, majd az 1990-es választáson való részvételüket. Orbán Viktor 22 fős frakció élén már azonnal frakcióvezető lett. 1988-ban 10 ezer dollárral finanszírozta Soros György Orbán oxfordi tanulmányait, de onnan az 1990-es választás miatt idő előtt hazajött. Mégis kikerült ott a dicsőségtáblára, ahonnan 2014-ben levették…

„A Fidesz vezérkara és Orbán Viktor is számol olyan forgatókönyvvel, hogy Schmidt Mária létrehoz egy jobboldali pártot, amelynek elnöke már a 2010-es választások előtt Csányi Sándor, az OTP Bank elnöke lehet – értesült a lap az ellenzéki pártelnökhöz közeli forrásoktól.” (Forrás: borsod online, 2007). A pártalapítás nem jött össze, maradtak a pártütők a jó nagy húsosfazék mellett.

A Fidesz leközölt egy nagyon csúfos névsort azokról, akik köthetők a Soros által finanszírozottak között. A listán sem Orbán Viktor, sem Schmidt Mária nem szerepel. Ez utóbbi három éves ösztöndíjat élvezett Soros Györgytől. Ennyit az átláthatóságáról és annak fontosságáról! Kovács Zoltán szóvivő is tanult a CEU-n, de az ő jelentős költségeit valószínűleg a magyar adófizetők fedezték. Áder János lánya nem a budapesti, hanem a londoni CEU-n tanul…

Tovább dübörög a csak a tervezés szintjén akár többmilliárdos kiadást jelentő sportberuházások építése! Hogy üzemeltető lesz-e majd rájuk, és ki állja a hatalmas, felesleges méretű létesítmények üzemeltetését, az miért nem érdekli ezt a hatalmat?!

Lázár János az új kormányban nem vállal tisztséget, hazatér Hódmezővásárhelyre.

Mikortól szűnik meg Magyarország következmény nélküli ország lenni? A társadalom nemcsak a nagyon gyatra jövedelem miatt szenved, szomjazik már az IGAZ SZÓRA is!

Amennyiben minden eddig elkövetett kormányzati korrupciót, lopásokat (az állami pénzekből a haveri visszaosztásokat, a Letelepedési kötvénnyel kapcsolatos gazemberségeket) felfednék a tényfeltáró újságírók, évekig lenne témájuk sajnos. A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban! Már hogy lennének, amikor még sohasem találkoztak!

Békéscsaba, 2018. április 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)