Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24662371

2019. december 10.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Judit napja van.
Holnap Árpád napja lesz.

Annyira nincs pénz a Békés megyei közutakra, hogy utak szűnnek meg?

Bár már nem most történt, de szépen lassan olyan utakat kénytelen forgalomból kivonni a Magyar Közút, ami annak előtte teljesen járható volt, sőt még tábla is jelezte az útirányt. Példa erre Köröstarcsa és Csárdaszállást összekötő 4233 sz. út.

Szinte észrevétlenül szüntették meg, vagyis több fokozatban érték el az illetékesek, hogy azt az utat már inkább ne is használja a Békés megyében közlekedő autós. Az említett út egyre jobban leromló állaga miatt, az illetékesek előbb csak lefestették az útirányban lévő település nevét, majd jó pár évre rá már egy táblacsere alkalmával olyan tábla került ki, melyen már nem is szerepel a település neve. (Csárdaszállás).

A 4233 sz. út Köröstarcsánál. Az illetékesek előbb csak lefestették vagy lematricázták, majd le is cserélték

Sajnos több ilyen út van Békés megyében, mely nem igazán a Magyar Közútnak róható fel, mintsem a magyar kormánynak. Igen, míg a Fidesz–KDNP kormánya stadionokat és kórházakat épít más országokban, addig Békés megyében utak szűnnek meg az állítólagos forráshiány miatt. Nem oly régen még útügyi biztost is volt képük kinevezni (Dankó Béla), de hamarjában rájöttek, hogy ez inkább olaj öntése volt a tűzre, és meg is szűnt ez a titulus.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: keleten.hu

Emlékeztető: „Mint azt portálunk megírta, Zalai Mihály, akinek igazából függetlennek kellene lennie, közleményében nemhogy elhatárolódott volna a bűnszervezetben elkövetett csalás vádjával vádolt Simonka Györgytől, inkább elkezdte azt az ellenzéket pocskondiázni, aki igazából ki szeretné deríteni, hogy Simonka György Fideszes képviselő bűnöző, avagy ártatlan.” (Részlet a Békés megyei Jobbikosok: Zalai Mihály nem Békés megye, nem az itt élők, hanem kizárólagosan Simonka György érdekeit képviseli! című cikkből)