Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27123680

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Amikor Szájer József tájékoztatta Fodor Gábort

… hogy a Fidesz-rádió költségeit Soros György állja…

Soros György a tanítványokkal

30 évvel ezelőtti, 1989. augusztus 25-én kelt III/III-as jelentést tett közzé Facebook-oldalán az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. A jelentés szerint a Fidesz mostani EP-képviselője, Szájer József az Egyesült Államokban tartózkodott, ahol egy Fidesz-szervezés alatt álló rádióadóhoz szerzett külföldi támogatást. Majd kiderül: Szájer arról tájékoztatta a Fidesz egyik erős emberét, Fodor Gábort, hogy a költségeket a ma már általuk közellenségnek kikiáltott Soros György állja, és Király Béla is komoly anyagi támogatást ígért.

(Valószínűleg azonos azzal a Király Béla katonatiszttel, aki 1956 után Ausztriába, majd az Egyesült Államokba disszidált, majd 1989-ben tért haza, az 1990-es választásokon pedig egyénikben mandátumot is szerzett – a szerk.)

A jelentés szerint az indításhoz kapcsolatos tervet az NBC állította össze.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotóval, további elérhetőséggel ITT !

A Fidesz vagy tíz esztendőn keresztül a Liberális Internacionálé tagja volt. Majd évek múlva Helmut Kohl német kancellár tanácsára átjöttek a baloldalról a jobboldalra, és azóta övék a pálya. Nagyon sok Fidesz alapító, köztük Orbán Viktor is Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány gondozója három évig élvezte Soros György támogatását.

Nemrégiben ők kezdtek Soros Györgyből patás ördögöt csinálni egy nemrégiben elhunyt amerikai kampánytanácsadó javaslatára. Ez természetesen nem antiszemitizmus ugye kedves Fidesz, és nem is köpönyegforgatás. Arról nem is beszélve, hogy elköltöttek erre a gyalázatra vagy 100 milliárd adóforintot. Kormányzás helyett ilyesmivel foglalkoznak, és nem érinti meg őket az egészségügy sanyarú helyzete sem. Csak a stadion, csak a foci, csak a haveri ökörkör kiépítése a fontos! Minél több az ilyen cselekedet, annál népszerűbbek! Érti ezt még valaki ebben az országban?

Békéscsaba, 2019. augusztus 26.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Milyen jövőt lát előttünk? Németh Miklós válasza: Lord Dahrendorf német származású angol társadalomtudós modellje jut eszembe. Eszerint egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, ám a társadalom átalakulásához hatvan év kell. Most kezdődik a második harminc év. Remélem, ez jobban sikerül majd.” (Részlet az Orbán hamis mítoszt épít című cikkből – Beszélgetés Németh Miklós volt miniszterelnökkel)