Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24621647

2019. december 07.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

Akik idejuttatták Magyarországot…

…azoknak felelniük kell!

A 2014-ben készült videó-felvétel tanúsága szerint még tudta, mivel jár az, ahogy mostanában kormányoznak!

Ellenzékben hálás közönség előtt sokszor elmondta, hogy NEM TUDJÁK ÚGY TÖNKRETENNI A HAZÁNKAT, HOGY NE TUDNÁNK ÚJJÁÉPÍTENI! Amint 2010-ben nagy részben az elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretének köszönhetően meg lett az első kétharmados parlamenti többsége, azonnal megkezdtek kiforgatni az országot a sarkaiból. Még a nevét is megváltoztatta Magyar Köztársaságról Magyarországra. Alkotmányoztak, új, csak a munkáltatóknak kedves munkatörvénykönyvet alkottak, amelyet 2018 végén elképesztő parlamenti körülmények között kiegészítettek a rabszolgatörvénnyel. Az, amit 2010 óta művelnek, annak nincs köze az ország újjáépítéséhez, inkább szolgálja a haverok, a rokonok, a szomszédok, a potentátok zsebeinek tömködését. Jaj az ország faállományának, betontengerré változik a Haza, miközben jönnek az egyre elviselhetetlenebb hőségek.

Akik idejuttatták Magyarországot, azoknak felelniük kell! – mondta Orbán Viktor. Az elmúlt kilenc év még a szoci időknél is keményebb a kormányzati korrupciót hozott, az uniós pénzeinkből is sok eltűnt, vagy felesleges beruházásokra ment el. Amiatt, hogy ezt tovább lehessen folytatni, nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez! Az államadósság és az államháztartási hiány a csillagos egekbe szökött, a lyukakat mostanában államkötvényekkel igyekeznek befoltozni, ez is magas kamatú befektetési lehetőség a tehetősebb magyaroknak. A törvényeket a saját fazonjukra igazítják, hogy a későbbi elszámoltatás idején majd a törvényességre tudjanak hivatkozni.

A 2012-ben csak a Fidesz által elfogadott választójogi törvény miatt törvényes úton szinte legyőzhetetlennek tűnik a Fidesz. Már több mint egymillió kettős állampolgár, nagyon sok külhoni szavazó és az eddig nyolcmilliárd forint kárt okozó kamupártok is segítik őket!

Békéscsaba, 2019. július 22.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Ha valaki az emberek vagyonát, azaz a közvagyont saját örömére herdálja el, az saját hazáját árulja el!” (Orbán Viktor 2010-ben) 

Emlékeztető:  „A bank elad egy „terméket”, ami rátelepszik a vevő életére, és megfosztja javaitól. Kifosztó robot – így jellemezte lapunknak Varga István, az MNB felügyelőbizottságának tagja a „magyar devizahitelt”, amely jó eséllyel pályázik az évezred átverése címre. Nem „hibás termék”, hanem csalárd termék, amely 2004 és 2009 között csak néhány ezrest húzott ki az emberek zsebéből, 2009-ben, amikor a forint árfolyama gyengült, már tízezres tételekben fosztogatott”, 2010 nyarától pedig lényegében „rabolt”. A csalók ugyanis agyafúrt turbómotort építettek a devizahitelnek álcázott termékbe, amely az árfolyam elszabadulásakor „rabló hadjáratba kezdett”.  (Részlet a Magyar Hírlapban megjelent Csalárd termék a devizalapú hitel című cikkből)

Emlékeztető: „Domokos László felejthetetlen előterjesztése volt az, hogy az általában veszteséges állami cégek vezéreinek jövedelmét havi ötmillióra emeljék! Elég sok ilyen magas jövedelmű van például a jegybankban is, amelynek összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, összes nyereségét Matolcsy György hat jegybanki alapítványba kiviszi, amelyek haveri és rokoni kifizetőhelyként is funkcionálnak, és a korrupció melegágyai. Két miniszternek is ötmillió már a fizetése: Szijjártó Péter külügyminiszter és Bártfai-Magyar Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter is ennyit kaszál tárca nélküli miniszterként.” (Részlet az Amikor kettős hatalom volt Magyarországon című cikkből) Lehet, hogy Rogán Antal is havi ötmilliós már. A nyugdíjuk négymillió forint lesz ezeknek a jól fizetetteknek, mert nincs se járulék-, se nyugdíjplafon!