Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22597886

2019. július 22.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.

A Vajdaság Felcsútja Topolya?

Topolya 15 ezer lelkes település a Vajdaságban. 4,5 milliárd magyar adóforint ment el az ottani sportcentrum felépítésére, sportpályák kialakítására.

Az ünnepélyes átadáson kint volt Orbán Viktor miniszterelnök is. Tartottak egy edzésbemutatót ebből az alkalomból, SZERB nyelven. A miniszterelnök partnere Topolyán egy Zsemberi János nevű ottani milliárdos. Épülnek most már stadionok a pénzünkön a határ mentén minden országban Ausztria kivételével.

Szerencsére itthon minden rendben van, van arra is lehetőség, hogy a sok külföldi beruházást fenntartsuk. Hogy az itthoni kórházak mikor kerülnek sorra legalább a zökkenőmentes betegellátásra alkalmas állapotba, az még nem derült ki!

A Topolyán elköltött focimilliárdokról ITT !

A Balkánon előszeretettel avatkozott bele a választási kampányokra az adónkból a kormány. Macedóniában nem az általuk támogatott miniszterelnök futott be, két évre elítélték korrupció miatt. Ma már Magyarországon él, azonnal menekült státust kapott, hazája hiába kéri ki, egyelőre nem adja ki őt a magyar kormány. Szlovéniában is ugyanez lett a helyzet, ott sem az ő jelöltjük győzött, és az is két évet kapott ugyancsak korrupció miatt. Ő még nincs itt, mert hát Szlovénia mégiscsak uniós tagállam. Az eszéki magyar származású jelöltjük viszont bejutott a szlovén parlamentbe. A lendvaiaknak megígérték, ha a jelöltjükre szavaznak, akkor épül egy stadion náluk a magyar adófizetők pénzén. Egyelőre a tervek szerint kétmilliárd adóforintunk megy el erre a nemesnek nem igazán nevezhető célra is. Lehet, hogy később lesz focicsapatuk is, és az is lehet, hogy a stadionra nem lesz elég kétmilliárd forint…

A fél világot támogatja már a kormány az adónkból, miközben itthon egyre nagyobb a baj! A miniszterelnök és a fél kormány a várba költözik, és ezzel végképp elszakadnak a néptől. Jövedelmileg már régen elszakadtak az ELTARTÓIKTÓL! Választások előtt néhány hétig kedves választópolgárok vagyunk nekik, de aztán ránk csapódik a vasfüggöny!

Békéscsaba, 2019. január 24.

Anton

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Emlékeztető: A másodfokú bírósági döntés értelmében a jövőben Schmidt Mária közalapítványa lehet a Nobel-díjas író örökségének gondozója. Ezzel a másodfokú bíróság megerősítette a Schmidt-féle alapítvány és az író özvegye, Kertész Magda között létrejött megállapodást, amelynek alapján a Közalapítvány keretei között működő Kertész Imre Intézet kezeli az író hagyatékát. A Schmidt-féle intézet kétmilliárd (2000 millió) forint közpénzt kapott erre a célra az államtól.” (Részlet a Döntött a bíróság: Schmidt Mária kezelheti Kertész Imre írói hagyatékát című cikkből).