Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22087233

2019. június 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Gyárfás napja van.
Holnap Rafael napja lesz.

A vízcsapból is Sargentini neve fog itt folyni

A kormány új kampánya a Sargentini-jelentés kapcsán

Széleskörű kampányt indít a kormány, hogy mindenki megtudhassa az álláspontját: az Európai Parlament által kétharmados többséggel megszavazott Sragentini-jelentés politikai nyomásgyakorlás céljából készült és hazugságokon alapul.

A kormány a kampány mellett az Európai Unió Bíróságához fordul, az Országgyűlés pedig a kabinet mögött álló kétharmados többség szavazatával határozatban fog tiltakozni „a bevándorláspárti erők Magyarország elleni politikai támadása miatt”. Várhatóan televízió- és internetes hirdetésekben igyekeznek majd a kormány álláspontját népszerűsíteni –erről elsőként a kormányszócsőnek számító Magyar Idők számolt be.

Az első kampányvideó már el is készült. „Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország” – ezekkel a Sargentini-jelentés vitájában Strasbourgban Orbán Viktor által elmondott szavakkal indul a videó kampányszövege, amely mellőzi az egyéb, jogállamisággal kapcsolatos kifogásokat.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel ITT

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető 1.: "Nem vette el a befektetők kedvét, hogy a korábbi 250 ezerről 300 ezer euróra nőtt a magyar letelepedési kötvény ára – írta korábban a Napi Gazdaság. Ezek a kötvények öt év múlva lejárnak, vissza kell őket vásárolni. A költség „természetesen” a magyar adófizetők nyakába fog szakadni. Mivel nincs nemzetbiztonsági átvilágítás, az így beszerzett útlevelekkel szabadon mozognak a „vásárlók”. A kötvényeket állami cégeknek kellene értékesíteni, ezt jelenleg is megtehetné az Államkincstár, vagy az Államadósság Kezelő Központ. Valamiért azonban a kormány ezt nem akarja. Feljelentés nyomán a rendőrség nyomozott az ügyben, de bűncselekmény hiányában megszűntették az eljárást.” (Részlet a Letelepedési kötvénybiznisz című cikkből) Húszezerre becsülik a „vásárlók” számát! 

Emlékeztető 2.: „A korrupcióval kapcsolatban Lánczi András a kiindulópont, aki ugye azt mondta, hogy amit mások korrupciónak tartanak, az a Fidesz hatalomgyakorlásának a lényege. Sok fog múlni azon, mit gondolnak erről az emberek. Elfogadják-e a rokonok, barátok helyzetbe hozását, az új tőkésosztály mesterséges létrehozását, vagy ezt korrupcióként értelmezik? Szerintem túl sok az ártalmas ügy. Ugyancsak káros lehet számukra, hogy teljesen lecserélődött a társadalomban a Fideszről alkotott kép. Az első Orbán-kormány idején a pártot vitatott, de sokak által elismert politikusok jelenítették meg, Szájer József, Kövér László, Áder János. Ma a nyilvánosságban Habony Árpád, Németh Szilárd, Andy Vajna, Rogán Cecília neve fonódik össze a Fidesszel, s ők teljesen más arcot adnak a pártnak. Azt mondani, hogy nincs kormányváltó hangulat, igaz lehet abban az értelemben, hogy nincs politikai megtestesülése. De egyre erősödik az ellenérzés, ez teljesen nyilvánvaló.” (Részlet a Török Gábor politológussal készült Orbán után is lesz jobboldal című interjúból)

Emlékeztető 3.: „Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják” (Orbán Viktor 2015-ben egy bankároknak tartott konferencián)