Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26235929

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

A türk diktatúrákkal is kiépül a kapcsolat

A nyolc türk diktátor nemrégiben találkozott Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban. Európából egyedül Orbán Viktor volt jelen, és az ott elmondott beszédéből megtudtuk, hogy kipcsak vér folyik az ereinkben.

A napokban járt Üzbegisztánban Szijjártó Péter, és nemcsak Afrikában, de Üzbegisztánban is lesznek csirketelepeink. Tegnap bővült a kör, Kirgizisztánnal is kialakul a kapcsolat. A jövő hónapban Budapesten stratégiai megállapodást kör velük a magyar kormány. Jó döntés volt a kormány részéről a keleti nyitás stratégiájának meghirdetése tíz évvel ezelőtt – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Biskekben, a kirgiz-magyar üzleti fórum megnyitóján. Arról nem szokott beszélni, hogy a keleti nyitás keretében hány veszteséges kereskedőházat zártak be, és az mennyi kárt okozott?

Hogy mindezek hány milliárdba fognak kerülni, mit sem számít, hiszen mint tudjuk, Magyarország jobban teljesít. Ennek köszönhetően a magyaroktól elvont adókból lehet támogatni a fél világot.

A törökök kerülnek talán a legtöbbe. Érkezik 3000 török vendégmunkás Tiszavasváriba a Mol új beruházására, de a konténervárost nem a Mol építi meg, hanem a magyar adófizetők. A közvágóhidat megvette egy török milliárdos, máris lerombolta, és épül a török lakópark. Egyre erőteljesebb ismét a török jelenlét nálunk, és az ember eszébe jut a régi versike: Semmi sem tart örökké! 150 év alatt sem váltunk törökké!

És hát jelentős támogatást ad a kormány az adónkból a migránsok miatt a töröknek. Erről egy régebbi cikkből egy idézet:

„Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió és az ENSZ bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet ebbe a két szervezetbe! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba, és most már nemcsak Szíria és Törökország irányából, hanem hajókkal Líbia irányából Olaszországba! Erdogan emberei megjelentek Líbiában is! 

Nem is olyan biztos, hogy nem lesz abból előbb-utóbb baj, hogy a török hadsereg megjelent immár nemcsak Szíriában, hanem Líbiában is.

Békéscsaba, 2020. február 21.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajevnek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak… (Később Borkai mégis lemondott)