Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19770578

2019. január 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

A török szárazföldi haderőt is bevetették a kurdok ellen

Robbanás a szíriai Hatay közelében 2018. január 20-án. Fotó: Bulent Kilic / AFP

A török haderő vasárnap a szárazföldi hadműveletet is megindította a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében – jelentette a Habertürk török hírportál.

A Habertürk értesülése szerint a török különleges erők és a kommandósok két helyen lépték át a szíriai határt. A beszámoló a pontos helyszíneket nem ismerteti. A csapatok eddig 3,5 kilométeres mélységben hatoltak be Afrín területére és 17 aknamezőt számoltak fel.

Az Ihlas török hírügynökség úgy tudja, hogy a dél-törökországi Hatay tartomány felől harckocsik és más katonai járművek is átlépték a szíriai határt.

A folytatás további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Egyfajta nyugalom következett be Szíriában, miután a kurdok segítségével az Iszlám Állam elhagyta az országot. A török viszont úgy döntött, hogy neki joga van ahhoz, hogy a szomszédos országban elkezdje bombázni a kurdokat.

Erdogán elődei 1915-ben az örményeket, az utóbbi időben a kurdokat irtják. Nem lehet tudni, hogy hány millió kurd él a világon, számukat 20 millióra teszik, de nincs Kurdisztán! Erdogán a török értelmiség nagy részét bebörtönözte. Ha nem lesz képes a művelt Nyugat megfékezni az újkori török szultánt, abból bizony nagy baj lehet! Ami máris félelmetes lehet, hogy emiatt az újabb támadás miatt újabb menekülthullám veszi célba Európát!

A cikket próbáltuk a Facebookon megosztani, de nem sikerült… Hát akkor megosztjuk itt…

Békéscsaba, 2018. január 22.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!