Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25664931

2020. február 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Álmos napja van.
Holnap Eleonóra napja lesz.

A szlovén miniszterelnök szerint…

…nagyon jók a magyar–szlovén kapcsolatok

A balkáni tűzfészekben temérdek adóforintunkat költ el a kormány választási kampányokra és valószínű, hogy be is vásárolnak, ha már ott járnak. Szlovéniában nem a Fidesz által támogatott miniszterelnököt választották meg. Ígértek a kampányban vagy 70 milliárd adóforintunkat valami vasútfejlesztésre és egy kétmillárdos stadiont Lendvára. A választást szerencsére elbukta a jelöltjük, de Habony Árpád ott maradt az országban, ahol tv-csatornát is működtet. A sportberuházások mégis megvalósulnak, de a vasúti beruházáshoz állítólag nem járulunk hozzá.

Ausztria kivételével valamennyi határ menti országban jelentős sportberuházásokat hajt végre a magyar kormány az adónkból. Ezeknek a sportberuházásoknak a fenntartása is a magyar adófizetők nyakába fog szakadni. Szerbiába is elég sokat építettünk már, Erdélyről nem is beszélve. És hát Szlovákia sem maradhat ki. Ezekben az országokban vajon tudják az emberek, hogy a magyar társadalom egyre rosszabb helyzetbe kerül, és egyre többen elszegényednek?

A szlovéniai sportköltekezésről egy tavalyi cikk ITT !

És hát jön az ürülék Szlovéniából is Magyarországra! Szlovénia jelenlegi miniszterelnökével is jó lesz az együttműködés.

A kormány macedón bukott támogatottja jól érzi magát Magyarországon, és nem is adják ki a hazájának a korrupciós vizsgálat miatt kikért Gruevszkit. Aki Budapest belvárosában már szavazott is az önkormányzati választáson. A szlovén támogatottjuk nem jött át, elvégre mégiscsak uniós országról van szó.

A jó szlovén–magyar kapcsolatról, a napokban tett szlovén miniszterelnöki látogatásról bővebben ITT !

Békéscsaba, 2019. október 30.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „A korrupciós és a pénzszórási szokásain amennyiben nem változtat, és nem állítja meg a forint gyengülését a kormány és a jegybank, nagy bajba kerülünk. Ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom még soha nem uralkodott a magyar társadalmon! Jövedelmileg is, emberileg is elszakadtak tőlünk! Ráadásul megadóztatják már a minimálbért is, és a gyalázatos egykulcsos adó miatt 15 százalékkal adóznak ők is, meg a havi ötmilliós jövedelmű potentátok is! Egyre több a magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagunk, és bizony továbbra sincsenek bekötve online pénztárgépekkel az adóhatósághoz a hatalmas hasznot termelő kaszinók! Adót fizetni nálunk igazából csak a jövedelemhez alig jutóknak kell, akik nem olyan dörzsöltek, mint a kebelbéliek.” (Részlet a Hogyan lehetséges? című cikkből)