Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21257608

2019. április 26.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.

A szíriai rezsim pénzembere és egy nemzetközi bűnszervezet tagja is letelepedési kötvényhez jutott

A Rogán-féle letelepedési kötvényeket ugyan főleg kínaiak vásárolták, de több száz orosz és közel-keleti is jelentkezett, hogy szívesen költözne az Európai Unióba 250-300 ezer euróért, amit öt év leteltével még vissza is fizetnek nekik. Igaz, a magyar hatóságok bizonygatták, hogy az érkező bevándorlók átvilágításával minden rendben volt, már többször is felmerült a gyanú, hogy a tranzakciót végző offshore hátterű cégek csak formalitásként tekintettek arra, hogy megvizsgálják a kötvényvásárlók hátterét. Most a 444.hu és a Direkt36 egy informátoruk adatainak ment utána és kiderítette, hogy az egyik ilyen módon hazánkba érkező férfi egy fegyver-, kábítószer és embercsempészetből származó pénzeket tisztára mosó nemzetközi bűnszervezet tagja, míg egy másik az Aszad-rezsim pénzembere, aki az amerikai kormány szerint Oroszországból és Libanonból mozgat pénzeket a szír diktatúra számára.

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól többször próbálták már megszerezni a kötvényprogram által hazánkba jutó személyek neveit, ám adatvédelmi okokra hivatkozva nem adtak ki róluk információkat. Két hónappal ezelőtt azonban egy ismeretlen forrás egy listát juttatott el a 444 szerkesztőségébe, amin olyan nevek szerepeltek, akik a levél írója szerint részt vettek a magyar kötvényprogramban.

A portál utána nézett a listán szereplő neveknek és két olyan személyt talált közöttük, akiknek tevékenysége okot adhatna arra, hogy fennakadjanak a nemzetbiztonsági átvilágítás rostáján.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A Mol Észak-iraki, kurd területen lévő olajmezőit a magyar zsoldoshadsereg pesmerga (kurd) harcosokkal kiegészítve védi. A terület fővárosa Erbil, amelynek egy bevásárlóközpontjában is lehetett vásárolni magyar letelepedési kötvényt. Az, hogy miért nem a Mol állja az olajmezőinek őrzési költségeit, még mindig nem derült ki. Hogy a magyar adófizetőknek ez is hány milliárd forintjába kerül évente, jótékony homály fedi. Ott vagyunk Afganisztánban is, ott is elszórunk néhány milliárdot. Az arabokkal jókat üzletelő Fidesz rendezvényein érdekes módon nem szólal meg az imára szóló géphang, bezzeg Vona Gábor rendezvényein igen. Róla még az is kiderült, hogy érintett a pápa elleni 1981-es merényletben 3 évesen, és KISZ titkár is volt 12 évesen. Igazi csodagyerek…

A napokban annyi 13 ezermilliárdos tétel ellopása merült már fel, egyszerűen hihetetlen, hogy még működőképes valamelyest az ország. Az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra fordítandó összegeket jócskán megnyirbálták, mert itt a tolvajok az elsők, és nem a társadalom! Nemzeti alapon… Április 8-án megfontoltabban kell szavazni, mint ahogy eddig tettük, bár a Fidesz által megalkotott választójogi törvény alapján sem igazságos, sem tiszta választás nem lesz! A kormány állja a Fidesz kampányának költségeit is, vagyis a magyar adófizetők… Hogy a Fidesznél hová kerül a temérdek párttámogatási pénz, azt jótékony homály fedi. Annyi biztos, hogy Domokos László ÁSZ-elnök nem fog utána érdeklődni! A 13 ezermilliárdok felett meg Polt Péter huny szemet. Nekünk sajnos nem jött össze a rendszerváltás. Ha megint rosszul szavazunk, maradunk az erkölcsi és az anyagi mocsárban, és nézhetjük a további 13 ezermilliárdjaink elrablását. Mindezekért bizony a jövedelemhez alig jutó magyar társadalom a készfizető kezes! Mert adót fizetni már csak a nép egyszerű gyermekeinek kell! És mi fizetjük a világ legmagasabb áfáját is!

Békéscsaba, 2018. március 28.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: A Letelepedési kötvénnyel 20 ezer fő jutott magyar iratokhoz. Egyelőre szünetel a kötvények forgalmazása, amelyek forgalmazása hatalmas hasznot hajtott az oligarcháknak, magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagoknak. A választás után, amennyiben a Fidesz megnyeri a választást, a forgalmazás ott folytatódik, ahol most abbamaradt – hatalmas kárt okozva a magyar adófizetőknek. Ha győzne az ellenzék, akkor örök időkre sutba lehetne vágni ezt az aljas forgalmazást. Nem mellesleg a forgalmazást a 2012-es kezdetkor még a Magyar Államadósság Kezelő Központ végezte, de Rogán Antal (akkor még a parlament gazdasági bizottságát vezette) rácsapott a nagy lehetőségre, és a forgalmazás az offshore lovagok kezébe került.” (Részlet a Terroristák és bűnözők is kaptak magyar állampolgárságot című cikkből)

Emlékeztető 2.: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)

Emlékeztető 3.: „Ez az ország Magyarország: itt a jókat szembe köpik. Ez az ország az én hazám, itt az álom összetörik.” (Részlet Sinka István: Íme a hazám című verséből)