Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27031768

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

A papok és a lelkészek felelőssége, hogy a híveik ne szavazzanak az ellenzékre!

Kövér László esete a választási kampánnyal.

Valaha még a liberális korszakukban (volt ilyen több mint tíz évig!) nagyon egyház-ellenesek voltak, a papokat Térdre, imára köszöntéssel üdvözölték a parlament folyosóján, akik közül néhányan az akkori kormánypártok vendégeként érkeztek be a T. Házba. Az 1991-es pápalátogatást cápalátogatásnak „becézték”. Most aztán nagyot fordult a világ, ma már egyházi feladat lesz rábeszélni az embereket arra, hogy a korrupt kormánypártokra szavazzanak… Saját püspökük is van már Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyés püspök személyében, aki ott bábáskodik a lakiteleki népfőiskola sokmilliárdos beruházásainál, de ő a fő beruházó a szegedi stadionnál is, ahol később kápolna is fog épülni, a stadion kész van. Ennyi milliárd feletti felelősség és feladat közepette marad ideje persze a Fidesz melletti kampányra is.

Az ötvenes években a hatalom, illetve a kommunisták mellett kiálló papokat békepapoknak hívták… Uram, irgalmazz! Részlet Kövér László nagy ívű beszédéből:

Egy „kiveséző” cikk a témában elérhető ITT !

A Fidesz pálfordulásairól egy korábbi cikkünk elérhető ITT !

Hasonlította már Kövér úr vagy elvtárs a vietkongokhoz is az ellenzéket. Ami legyünk reálisak, nem valami nagy ötlet volt. Erről ITT !

Békéscsaba, 2019. szeptember 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A jogállamiság leépítése és a média kisajátítása nagy segítségre van abban, hogy mindig meglegyen a kétharmad. A rengeteg kettős állampolgár, a letelepedési kötvényesek, az Ukrajnából magyar nyugdíjért átjárók és a kamupártok is megérik a pénzüket! Sokba kerülnek, de most már nemcsak a hatalom megtartása a fontos, hanem a lopott holmi megtartása is! A kamupártok most nem játszanak szerepet, mert nincs rablási lehetőség, nincs kampánypénz. 2022-ben azonban tovább fognak dübörögni. Az átjelentkezések viszont most is jelentős szerepet játszhatnak (nem a lakóhelyén szavaz a választó, akár pártkérésre). És bizony áthozzák megint szavazni a magyar nyugdíjat élvező, általában törvénytelenül magyar állandó lakcímre bejelentkező ukránokat. Főleg Szabolcsban jelentős a létszámuk, de jócskán lehetnek már Budapesten és több településen is bejelentkezve. Az általában levélben szavazó kettős állampolgárok létszáma is jelentős, már meghaladta az egymilliót.” Részlet A választási összefogás fontosságáról KÖZÉRTHETŐEN! című cikkből)