Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20322622

2019. február 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Gerzson napja van.
Holnap Alfréd napja lesz.

A New York Times Habony Árpádék balkáni terjeszkedéséről ír

Orbán Viktor stratégiai fontosságúnak tartja a balkáni kapcsolatokat, a kormányközeli médiabirodalom is vásárlásokba kezdett a tőlünk délre található piacon.

„Magyarországi hatalma konszolidációja során Orbán úr felismerte a média óriási hatalmát, és most a jelek szerint megpróbálja kiterjeszteni befolyási övezetét” – írja a New York Times.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotóval, további elérhetőségekkel ITT

Május 12-én kint járt kampányolni Orbán Viktor Szlovéniában annak a miniszterelnök-jelöltnek és jobboldali pártjának, akit korrupció miatt két év börtönre ítéltek korábban. A kampányról bővebben ITT

62 milliárdot adunk szlovén vasútfejlesztésre, miközben itthon szétesnek alattunk a vasúti kocsik. Korábban járt Grúziában is kampányolni Orbán Viktor Szaakasvili mellett, aki ma már hontalan, mert Grúziából a korrupció miatt elűzték, Ukrajnában Odessza kormányzójává tették, de onnan is mennie kellett. Ő volt az utolsó állami vezető, aki kezet fogott Mubarak egyiptomi elnökkel, néhány nap múlva annak is mennie kellett. Macedóniában egyelőre nem jött be az adónkból támogatott jelöltnek a győzelem, de nem adja fel pártunk és kormányunk. Amíg a magyar adófizetők bírják cérnával, addig mennek a kampányok. Az eddigi balkáni terjeszkedésükre vajon hány milliárd adóforintunk ment el? 

Egyébként két milliárd forintért a szlovéniai Lendván is építünk stadiont a sokad osztályú focicsapatnak. Szerbiában, Horvátországban, Szlovákiában és Romániában jelentős sportlétesítményeket, stadionokat építünk. Azoknak a fenntartása is ránk fog majd várni. Mi lesz, ha ezek az államok elunják a dolgot, és államosítják ezeket a létesítményeket? Itthon minden rendben van, az egészségügytől az oktatáson át a szociális helyzetig, ezért már a fél világot támogatja az adónkból az immár harmadszor is kétharmaddal győztes Fidesz kormánya. A magyar társadalomra, az ELTARTÓIRA, vajon mikor fordít végre figyelmet a kormány? Tényleg csak akkor, ha újabb megszorítást kell elszenvednie? Mert az Európai Unió úgy néz ki, elunta az uniós pénzek körüli magyar anomáliákat, és komoly lépésre szánja el magát. Erről bővebben ITT !   

Békéscsaba, 2018. június 5.

F. I. – K. M. 

Emlékeztető: A Fidesz-KDNP 2010-es fülkeforradalminak is nevezett választási győzelme után (ekkor alkalmazták először a csak a Fidesznek kedvező választójogi törvényt!) bevezetett TAO-s rendszer tízmilliárdokkal növelte a sport forrásait, és ebből is sikerült a korrupció melegágyát csinálni. Mivel a legfőbb ügyész is Fideszes, emiatt nincs következménye sem az uniós, sem a TAO pénzek megcsapolásának, sem a jegybanki nyereség alapítványokba történő kiszervezésének. Érdekes módon a jegybank óriási kiadásai (nagy létszámú alkalmazott giga fizetéssel, épületek, gépkocsik üzemeltetése, stb.) mind a magyar adófizetőket terheli, a nyereséggel meg azt tesz a jegybank elnök, amit akar. A hat jegybanki alapítvány igazi haveri kifizetőhely. Az egyiknél ott van a növekedési hitelbank, melynek vezetője az egyik Matolcsy unokatestvér. Onnan kaptak legutóbb jelentős összegű hiteleket Matolcsy György fiai. Elég sok ilyen haveri kifizetőhely működhet kis hazánkban, mert itt már semmi nem az, aminek látszik! (Részlet a Gyengélkedő forint, üzemanyag árak, elszabaduló infláció című cikkből)  

Emlékeztető: „Most, hogy a kamupártok okoztak vagy kétmilliárd forint kárt, és lecsengett a választás, kiengedték Zuschlagékat. Vajon most is a strasbourgi bírósághoz fordul a börtönkörülmények miatt, ahogy azt korábban tette? 2014-ben nála maradt jelentős kamupárti pénz, és a strasbourgi ítélet alapján folyósított 15 800 euró, azaz akkori árfolyamon ötmillió forint kártérítés lehet, hogy elfogyott, ezért vetette rá újra magát a kamupártos pénzszerzési lehetőségre? Nem dolgozni kell itt emberek, hanem huncutkodni… Az idén az is megtörtént, hogy néhány börtöntölteléknek a párja összegyűjtötte a férje számára a kamupárt színeiben történő induláshoz szükséges aláírásokat, és ki is jöttek néhányan a kampányra hivatkozva a börtönből. Visszavitték őket vajon?” (Részlet a Kiengedték Zuschlag Jánost, a szocik egykori üdvöskéjét című cikkből)