Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20703081

2019. március 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.

A nagykállói polgármester kioktat (videókkal)

„Akkor kamerázhatnának, ha nem álltak volna Soros mellé!”

A furcsán kezelt uniós pénzekkel kapcsolatban Nagykállóban megtudta az N1TV, hogy az önkormányzati területeken a parlagfű Soros miatt nő ember méretűre. Az uniós pénzből fejlesztett vitorlázásra alkalmas tóban pedig Sargentini miatt nincs víz. A kioktatásról a videó:

Nagykállóban több mint tíz évig ment egy bizonyos olaj-biznisz. A banda egykori tagja 2015-ben kitálalt. A bűnbánó képviselő részletes vallomást tett arról, hogyan lopták az üzemanyagot évekig az önkormányzat cégén keresztül. Háttér-információ szerint a tényeket feltáró volt önkormányzati képviselőt ellehetetlenítették. A polgármester Nagykállóban jelenleg is a régi, a nagy arcból mit sem veszített. Az N1TV 2015-ös felvétele az akkori botrányról, az olajozó polgármesterről és képviselőkről:

A Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) így működik az egyre ellehetetlenedő magyar vidéken is. A nagykállói olajozás ügyében az ezahir.hu cikke 2017-ből elérthető ITT

Szabolcsot ráadásul még az ág is húzza, az ukrán cigaretta- és kábítószer-kereskedelem, és jönnek bőséggel a magyar nyugdíjat élvező ukrajnai nyugdíjasok is leszavazni a nagykállói polgármesterhez hasonló polgármesterekre. Vannak Szabolcsban olyan települések, ahova papíron már annyi ukrán–magyar kettős állampolgárságú nyugdíjas jelentkezett be, hogy szavazatuk miatt a magyarországi „őslakosok” szavazata nem igazán bír jelentőséggel. Az Ukrajnából áthordott idősek megválasztják jövőre nekik a polgármestereket is, és a képviselő-testületek tagjait is. Ráadásul a járulék- és adófizetés-mentes nyugdíjuk összege jócskán meghaladja az itthoni járulék- és adófizetők nyugdíját. Részlet a Hír Tv Célpont című műsorának 2017-es felvételéből:

A sorosozóktól vissza kellene már kérdezni, hogy az, aki Magyarországot, és főként a magyar vidéket a jelenlegi helyzetbe taszította, az micsoda? Az élelmiszerárak lassan az egekbe szöknek, a járulékokat már adóként szedik be, és arra költik, amire akarják! Ha az egészségügyre nem akarják, akkor nem arra költik. Épülnek már stadionok és jégcsarnokok nemcsak itthon, hanem végig a határ mentén – Ausztria kivételével. Legutóbb arról érkezett hír, hogy van már jégcsarnok-ügyi kormánybiztos is. Ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalmat még soha nem kellett eltartania a szerény jövedelmű magyarnak, akik az egykulcsos adóval is nagyon rosszul járnak, akik nagyon jól járnak általa, azok a magas jövedelműek.

Békéscsaba, 2018. november 5. 

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, június 30-án 1646,2 milliárd forint, melynek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.

Emlékeztető 2.: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesznek és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)

Emlékeztető 3.: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarék-pénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben a kiválasztott oligarchák (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak!