Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26274328

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

A munkavállalók után a magyar tudományt is kiszolgáltatja a Fidesz a német érdekeknek!

Az Orbán-kormány hívására megérkezett a magyar tudományt felügyelni az a Günther Oettinger, aki német EU-biztosként azzal büszkélkedett, hogy az EU támogatások nagy részét úgyis visszakapják a német cégek Magyarországon, szóval nehogy elzárják a pénzcsapokat. Érdekes megfigyelni a tendenciát, hiszen a bukott német kancellár Schröder az orosz Gazpromnál kötött ki, most pedig szintén autoriter rendszert erősít Oettinger is.

A néppárti Jobbik nevében, és mint az MTA köztestületi tagja többször is felemeltem a szavamat a Fidesz tudomány- és értelmiségellenes politikájával szemben. Egyik fontos állomása volt ennek a sajnálatos és hazánk jövője szempontjából tragikus következményekkel járó útnak, amikor az MTA kutatóhálózatát leválasztották, és ezzel 5000 magyar kutatót taszítottak bizonytalanságba, egyre többen el is hagyták és folyamatosan hagyják el hazánkat e kiemelkedően kiművelt emberfők közül.

Felháborítónak tartjuk, hogy a német nagytőke és a német kormány továbbra is fenntartja és támogatja ezt a tudomány- és innovációellenes politikát, amelynek egyetlen célja az olcsó és kiszolgáltatott helyzetben tartott magyar munkaerő biztosítása.

dr. Brenner Koloman

Forrás: jobbik.hu

sokkaljobb-kommentár: A Fidesz a Liberális Internacionáléban ténykedett 12 éven keresztül, majd Helmuth Kohl német kancellár áthozta őket a kiüresedett magyar jobboldalra. Az ő segítségével kerültek át a Liberális Internacionáléból (amelynek egy ideig alelnöke is volt Orbán Viktor) az Európai Néppártba, amelyben a tevékenységüket felfüggesztették.

A német autógyárak idetelepülése során jelentősek voltak a földmutyik. Mostanában Debrecenben a jó termőföldeket adták oda a BMW-nek ahelyett, hogy a város másik végén lévő alkalmatlan földekre telepítették volna őket. Valószínűleg rengeteg munkahely-teremtési és egyéb támogatás is megilleti majd őket. Teremtünk sok-sok munkahelyet például ukrán vendégmunkásoknak…, akiknek meg lesz oldva a lakhatási lehetősége is, és esetleg a felmenőiknek magyar nyugdíjat is fizetünk a Fideszre leadott szavazatukért cserébe. Lehet, hogy ugyanez lesz a helyzet Pakson is, ahová orosz vendégmunkások érkeznek. 

Békéscsaba, 2020. február 26.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Nem leszünk gyarmat! A magyarok nem fognak idegenek diktátumai szerint élni, nem fogják feladni a függetlenségüket, szabadságukat, alkotmányukat! Szabad-e az a magyar, akit víz alá nyom az adóssága? Szabad-e az a magyar, akinek éhes a gyermeke? Sohasem voltunk még olyan közel a szabadsághoz, mint most. Hosszú évtizedek óta nem voltunk olyan erősek, mint most. Elegen vagyunk a szabad magyar élet kivívásához. Nem fogjuk adósrabszolgaként leélni az életünket. Nincs szükségünk szamárvezetőre az alkotmányunk írásához. Nem kérünk az idegenek kezünket irányítani akaró kéretlen segítségéből sem.” (Részlet Orbán Viktor miniszterelnök 2012. március 15-ei beszédéből) Az Európai Unióhoz történt csatlakozással és a Lisszaboni szerződés megszavazásával nemzeti dolgaink egy nagy szeletéről ő is lemondott!