Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181045

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

A Mi Hazánk Mozgalom négy képviselője nem vonult ki (videókkal)

Csak ők maradtak bent a parlamentben december 10-én a rabszolgatörvénnyel kapcsolatos ellenzéki kivonulást követően Fidesszel.

Dúró Dóra, Volner János, Apáti István, Fülöp Erik. Fotó: MTI/Nyugati fény

A négy ma már kormánypárti szavazó hogy jutott be a parlamentbe?

Mind a négyen a Jobbik listájáról jutottak be úgy, hogy Dúró Dóra például elhitette a Jobbik elnökségével, hogy egyetért a néppártosodással, és dobogós, harmadik helyre tették föl a listára. Volner János is előkelő helyen szerepelt, az elnök- és vezetőségválasztás idején az elnökjelöltséget nem vállalta mondván, hogy ő Brüsszelbe készül. Most lehet, hogy rajta lesz a Fidesz Európa Parlamenti listáján jövő májusban? Apáti István egyszer nem ment be a parlamentbe, egyszer meg nem szavazott akkoriban, amikor a Fidesznek billegő kétharmada volt a parlamentben. Ezzel elősegítette, hogy a kétharmados törvények átmenjenek. Fülöp Eriknek választania kellett a tiszavasvári polgármesteri szék és az országgyűlési képviselőség között, és az utóbbit választotta. A várost odadobta a Fidesznek. Janiczák Dávid, Ózd polgármestere is hasonló helyzetben volt, de ő a várost választotta, nem a jóval kényelmesebb és magasabb jövedelmet biztosító parlamenti képviselőséget.

Volner János amit mostanában művel, arra már nincsenek szavak. A Jobbik frakcióvezetőjeként kérdést intézett a miniszterelnökhöz, és Orbán Viktor csak annyit válaszolt, hogy áfacsalókkal nem foglalkozik. 21 milliós áfacsalásról volt szó, de hogy mi a helyzet ezzel a pénzzel, nincs róla sajtóhír. Egy újságírót beperelt Volner, aki megírta az áfacsálást, de elbukta a pert. Most a Fidesz sajtójában mindennapos vendég, és alázza volt pártját, amely sok milliós jövedelemhez juttatta éveken keresztül , alkalmazták a Jobbikban a feleségét és a barátnőjét is. A barátnője készítette el a Mi Hazánk Mozgalom jogi dolgait a cégbíróság felé, amikor Volner még a Jobbik frakciójában ült. Volner a közmédia által vele készített riportban elmondta, hogy Szávay István után még három jobbikos országgyűlési képviselőt fognak kigolyózni. Szávay visszaadta a képviselői mandátumát, Volner János, Duró Dóra, Fülöp Erik és Apáti István nem. Ők fittyet hánynak a Szent Koronára tett esküjükre! És szavaznak immár a Fidesszel az Országgyűlésben. Volner 2018 januárjában a választás előtt úgy nyilatkozott, hogy Magyarországot a maffia kormányozza:

Dúró Dóra törvényjavaslatát a közelmúltban a Fidesz befogadta a burkaviselés tilalmával kapcsolatban. Hogy törvény lenne belőle, az nem valószínű, de legyezgetik a hiúságát. Új főnöke, Toroczkai László nem mindig volt ennyire muszlimellenes, 2013-ban még kifejezetten kedvelte őket. Erről az n1 televíziónak nyilatkozott is:

A négy volt Jobbikos lehet, hogy frakciót is tud majd alakítani. Ehhez még egy áruló kell. Mivel a jelenlegi törvények szerint választáson nem mért pártnak nem lehet frakciója, ezért törvénymódosítás kell. A vonatkozó törvényjavaslatot a kétharmad meg is fogja nekik alkotni, és akkor a Fidesz kétharmados parlamenti többsége a 2022-es választásig bőven biztosítva van. Árulóban pedig nálunk sajnos általában nagy a túlkínálat!

Békéscsaba, 2018. december 11.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A kormányból hiányoznak a szakemberek, és az igaz szó! Egész pályás letámadás zajlik a médiában, megalakult egy nagy gömböc, amely bekapta szinte valamennyi magyarországi sajtót, és már tíz kiadó is csatlakozott hozzá. Vajon honnan fog tudni IGAZ hírhez hozzájutni a nép egyszerű gyermeke? Akit ez a hír bővebben érdekel, Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány néven juthat bővebb információhoz. A remény és a bizalom nagyon fontos, de sajnos mindkettő nagyon rossz állapotban van már Magyarországon. Mégis, ilyen körülmények között is próbálj meg talpon maradni Magyarország!” (Részlet az Úgy tűnik, mintha itthon kolbászból lenne a kerítés című cikkből)