Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25674683

2020. február 21.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Eleonóra napja van.
Holnap Gerzson napja lesz.

A Mi Hazánk Jászberényben beállt a Fidesz mögé

Így próbálják legyőzni az ellenzéki Budai Lórántot

Szabó Tamás fideszes polgármester, Pócs János fideszes országgyűlési képviselő (aki viccből beültette a kemencébe a roma munkást), Dobrán Gyula, a Mi Hazánk helyi vezetője közösen fotózkodott a nagy összefogás örömére.

Az már ismert, hogy a Fidesz Jászberényben nem nyugodott bele  a választási vereségébe, azonban azzal eddig nem számolhattak a változást akarók, hogy november 10-ére megváltozhatnak az erőviszonyok a városban, ugyanis a Mi Hazánk Mozgalom beállt a Fidesz mögé. 

Dobrán Gyula, a Mi Hazánk alapszervezetének elnökeként közölte, hogy mivel – a jól ismert fideszes nyelvhasználat szerint – „Budai Lóránt alkalmatlan a városvezetésre”, ezért a jobboldali választókat nem kívánják megosztani, és visszaléptetik Dobrosi Péter polgármesterjelöltjüket a választásoktól. (alfahir.hu). Aki valószínűleg sikertelen volt október 13-án. A négy volt Jobbikos országgyűlési képviselő is a Fidesszel szavazgat az Országgyűlésben. Bár most valami kavicsféle is belekerült a pocsolyájukba, mert Volner János otthagyta őket, és új pártot készül alapítani.

A jászberényiek ismerik egymást, és a Mi Hazánk felszólítása nélkül tudják, hogy hová kell tenni az x-et!

Az alfahir.hu cikke a témában a híres fotóval ITT !

Békéscsaba, 2019. november 1.

F. I.

Emlékeztető: „Amennyiben megértené a választópolgár, hogy egy kormánypárti és egy ellenzéki jelölt induljon a választásokon, természetesen az ellenzékiek közül az egyeztetés során a legalkalmasabbat kiválasztva, akkor lenne esélye az ellenzéki jelöltnek is a győzelemre. Ettől azonban az ELLENZÉK ódzkodik, sok ellenzéki pártot támogató szavazó is ellenkezik, és sok esetben elakad az ÖSSZEFOGÁS! Ezzel el is dőlt, a győztes mindent vinni fog, hátradőlhet a Fidesz, és már kérheti is ki a győzelmi kávét! Aki ezt akarja, ne fogjon össze, ellenkezzen szorgalmasan tovább! A fanyalgás előre vetíti a 2022-es a Fidesznek az újabb kétharmadot, vagyis immár a negyediket!” Részlet A választási összefogás fontosságáról KÖZÉRTHETŐEN! című cikkből)