Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19446137

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

A magyar kormány lobbistája aktivizálta magát

Connie Mack 2015 óta összesen csaknem egymilliárd forintot keresett.

„Nem dolgozott még ennyit Conie Mack, amióta a Századvég és a magyar kormány hivatalos lobbistájaként tevékenykedik. A republikánus expolitikus az amerikai igazságügyi minisztériumnak kénytelen időnként beszámolni arról, hogy egy külföldi kormány fizetett lobbistájaként milyen tevékenységet végzett. A 2017. május 1-je és október 30-a közötti időszakban soha nem látott mennyiségű találkozót bonyolított le (33-at), emellett 15-ször váltott e-mailt hét telefonbeszélgetés és egy médiaszereplés is belefért ebbe az évbe.” (mno.hu)

A legfontosabb találkozót mégsem sikerült összehozni. Trump amerikai elnök még mindig nem találkozott Orbán Viktorral… Ennyi pénzt kifizetni fél évre az ország szempontjából semmiért, ez egészen elképesztő! A magyar adófizetők pénzének iszonyatos pocsékolása.

Lánczi András, a Századvég egykori vezetője szerint „Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája”. A kijelentés igazáról nyolc év alatt bőven volt módunk meggyőződni! Itt az idő! Április 8-án véget kell vetni ennek a politikának…

Tavaly decemberben jelent meg egy interjú Lánczi Andrással a magyar oligarchákról a Financial Times nevű gazdasági lapban. Lánczi elmondta, hogy Mészárosék Orbán Viktor engedélyével gazdagodhatnak. Megerősítette a Századvég egykori vezetője, hogy tényleg vannak nálunk „nagyon gazdag üzletemberek”, ez a kormány nyíltan vállalt célja. Arról, hogy kinek költségére és terhére, arról nem beszélt! Természetesen a magyar társadalom bőrére megy ez az „engedély”…

Az egész Századvég egy pénzmosoda című korábbi cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. április 4.

F. I.

Emlékeztető: „Kismillió alapítvány van már, amelyek hol kifizetőhelyként, hol nyerő automataként működnek. Ideje lenne rendet tenni, elszámoltatni, felelősségre vonni, és befejeztetni ezt a „mókát”. Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat romokban. Érdekes módon mind a három terület Balog Zoltán lelkészhez tartozik. Ha pap lenne, azt lehetne mondani, hogy azért, hogy feladja rájuk az utolsó kenetet. A minisztériumokban elképesztő mértékű költekezések vannak, reprezentációra rengeteg pénz úszik el. Az általuk használt állami gépkocsikba egyre több benzint tankolnak az adónkból. Hogy mennyi a magáncélú, és mennyi a hivatalos út, ki tudja.” (Részlet a Már nem korrupció, alkotmányos költség című cikkből)

Emlékeztető: „Ha valaki az emberek vagyonát, azaz a közvagyont saját örömére herdálja el, az saját hazáját árulja el.” (Orbán Viktor 2010-ben)

Emlékeztető: „Magyarország a rokonságok és a panamák lápvilága. Ez egy olyan furcsa ingovány, hogy aki ebbe beleplántálódik vagy akklimatizálódik, vagy elpusztul. Az olyan növények, amelyek szeretik ezt a nedvdús talajt, buja nagy virágokat hajtanak, azok, akik nem szeretik, belefúlnak a sárba. Hát, kérem szépen, köztünk mégsem hiszem, hogy valami rokonságot ki lehetne sütni.” (Részlet Móricz Zsigmond: Rokonok című regényéből)