Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27367786

2020. június 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Laura napja van.
Holnap Levente napja lesz.

A magyar kormány és a Türk Tanács kapcsolatáról

Magyarország kormánya az Európai Unióban egyedül állt ki az Észak-szíriai  török invázió mellett. 

Szijjártó Péter külügyminiszter Bakuban a Türk Tanács összejövetelén a magyar delegáció tagjaként elmondta, hogy a magyar kormánynak nemzeti érdeke a török melletti kiállás, hiszen az magyar nemzeti érdek. Ez pedig azt diktálja, hogy akár több százezer vagy akár millió illegális bevándorló megjelenjen Magyarország déli határánál, és kerüljük el, hogy több százezer vagy millió illegális bevándorlót erőszakkal kelljen visszatartani Magyarország déli határánál. Arról nem beszélt, hogy hány ezer, vagy százezer kurd és egyéb nemzetiségű ember menekül el a törökök és az általuk kiszabadított iszlám államos volt foglyok elől, és hová mennek? Nem Európa felé fogják venni az irányt? Amerika is magára hagyta őket, kivonta a területről a csapatait. A kurdok által fogvatartott iszlám államosok most a törökkel harcolnak, ölik a kurdokat! Mi lesz, ha véget érnek valaha a harcok, és ezek a gyilkológépek bejönnek Európába a menekülők között?

A magyar külügy a mianmari katonai junta mellett áll ki akkor, amikor a világ az üldözötteit támogatta. Szijjártó Péter kezet fogott a Fülöp-szigetek diktátorával is, üzletet kötve vele is valószínűleg. A Türk Tanács egyik tagállamának, Azerbajdzsánnak kiadták évekkel ezelőtt a baltás gyilkost, akiből már hazájában alezredes lett.

A balkáni tűzfészekben egészen elképesztő kapcsolatokat épít ki a magyar kormány, ami bizony tetemes kiadásokat okoz a magyar adófizetőknek. Az egyik bukott támogatottjuk, a macedón miniszterelnök itt él Budapesten, nem adják ki a korrupcióval gyanúsított embert a  hazájának. Már szavazott is Budapesten vasárnap az önkormányzati választáson. A másik bukott emberük a volt szlovén miniszterelnök. Ő nem jött ide, hiszen Szlovénia uniós tagállam. A Balkánról érkezik be Magyarországra a kamionok sokaságával beszállított emberi ürülék, illatfelhőt okozva Székesfehérvár környékén, de már jut belőle a vörös iszappal 9 évvel ezelőtt elárasztott Kolontárnak is! A szerb embercsempészek egyelőre Boszniába szállítják, de vajon mennyibe kerül ez a magyar adófizetőknek? A kerítés fenntartása és őrzése tovább nyeli az adónkat, a migránsokkal való riogatás költségeiről nem is beszélve! 700 diák érkezik Magyarországra a türk államokból tanulni.  

Budapesten az idén 190 millió, a jövő évtől évi 544 millió forint adóforintért nyílik meg a türk nyelvi iroda. Két ingatlant is ad az elhelyezésre. Az egyik az I. kerületi Medve utca 25-29. alatti irodaházban lesz, amelyet most a Külgazdasági és Külügyminisztérium bérel. (hvg.hu)

A kurdok Magyarország barátai voltak, mégis a török mellé áll a kormány. Volt olyan eset, hogy Szijjártó Péter elmondta, hogy néhány kurd harcos (pesmerga) a Honvéd Kórházban gyógyul. Erről nem lett volna szabad beszélni a törökök miatt. Ugyanis Észak-Irakban a Mol olajkútjait őrző magyar zsoldos hadsereg őrzi, kurd katonákkal kiegészülve (a számlát vajon miért nem a Mol fizeti??). Mi lesz, ha ugyanezzel a harci kedvvel a török hadsereg föléjük repül, és lebombázza az ott élő kurdokat is, a magyar olajmezővel és munkásaival, valamint a magyar zsoldos hadsereggel együtt? Az olajmező Erbil nevű város közelében az észak-iraki kurd régióban van. Erbilben árulták is az offshore lovagoknak nagy üzletet, a magyar adófizetőknek tetemes kiadást (öt év után kamatokkal terhelten vásároltatják vissza a magyar adófizetőkkel!) jelent! Vajon kik és mennyit adtak el belőle?

A magyar Eximbank hitelkeretet nyitott a Türk Tanács tagállamainak. A türk nyelvű államokat tömörítő Türk Tanácsnak tagja Törökország, Azerbajdzsán, Kazahsztán és Kirgizisztán, a bakui találkozón pedig teljes jogú tagja lett a szervezetnek Üzbegisztán is. Magyarországnak 2018 óta megfigyelői státusza van a tanácsban. Orbán Viktor találkozott Bakuban az azeri diktátorral is, akinek közreműködésével a Budapest által kiadott baltás gyilkost alezredessé nevezték ki…

November 7-én valószínűleg nagy biztonsági intézkedések közepette tehát idelátogat a török diktátor. Az már csak hab a tortára, hogy Törökországban megkezdték a kurdokkal szimpatizáló vezetők letartóztatását. A 32 millióra becsült lélekszámú kurdoknak nincs hazája, szétszórva próbálnak élni a nagyvilágban. A Törökországban élő kurdok létszámát már jócskán megritkították.

Hogy ez a nagy ázsiai barátkozás (általában diktátorokkal!) hová vezet Magyarország Európai Unióban való megítélését illetően, később fog kiderülni! Hogy erre a megítélésre büszke lenne a magyar társadalom, az nem is olyan biztos!

Amiről minden magyar adófizetőnek tudnia kell(ene), arról bővebben ITT !

A magyar társadalom nemzeti érdekeit, adóforintjainak belföldön történő költségeit jó lenne egyszer elérni, de erre sajnos a jelenlegi, nemzetinek és kereszténynek mondott kormány nem hajlandó! Mindenhová jut már az adónkból szerte a nagyvilágba, csak éppen az adó- és járulékfizető magyarokról feledkezik meg a kormány. Időnként mintha nem is a mi kormányunk lenne ez a kormány!

Békéscsaba, 2019. október 16.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.” (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)

Emlékeztető: „Az USA ősi félelme, hogy a német tőke és technológia az orosz nyersanyagtartalékokkal és humánerőforrásokkal összekapcsolódnak. Ez az egyetlen kombináció, amitől az USA-nak már évszázadok óta pokoli félelme van, mert ha Németország és Oroszország érdekei összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, ami ránk (Amerikára) nézve veszélyt jelentene.” (George Friedman CEO of Stratfor)