Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26236926

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

A lakosságot kihagyta a kormány!

„A kormány klíma- és levegővédelmi programjából is kimaradtak a lakás- és fűtéskorszerűsítési támogatások. Mintha a kabinet nem akarná, hogy csökkenjen a kiszolgáltatottság – írja a Népszava.”

Az Európai Unió által a lakosság számára erre a célra biztosított milliárdokat a kormány (még Lázár János miniszterként tette!) nem a családi házakra, társasházakra, hanem a középületekre költötte, illetve költi! A lakosság csak hitelből tudja megoldani, amit ha nem tud visszafizetni, jöhet a kilakoltatás!

Ráadásul a lakás-takarékpénztárakat is kiherélték! Soha nem az ELTARTÓIK mellé állnak!

A napi.hu cikke a témában elérhető ITT !

A mostani cserbenhagyás előzménye: Így tolt ki a nemzeti kormány a magyar lakossággal! Még Lázár János minisztersége idején a lakosságnak szánt uniós támogatást a középületekre költötték. Az unió végül nem tudta megakadályozni ezt a gyalázatot. Sok magyar ember nem is tudja, hogy mi történt! Csak azt tudja, hogy ő is megoldhatja a problémát – HITELBŐL!

„Már eddig is sejteni lehetett, a minap pedig nyilvánossá is vált, hogy az Európai Bizottság pénzügyi szankciós lehetőség hiányában nem tudta megakadályozni a magyar kormány azon tervét, hogy a lakosságnak szánt uniós energiahatékonysági ingyenpénzt a középületek felújítására terelje át.” Részlet az alábbi, 2018. júniusi cikkből. A teljes cikk elérhető ITT !

Természetesen mi is szóvá tettük ezt a gyalázatos tettet a honlapunkon. A korabeli cikkünk elérhető ITT !

Egy korabeli Emlékeztető 2015-ből arról, amikor levették a lakosság szigetelési és felújítási uniós pénzét és a középületekre költötték! Az ELTARTÓIK iránti szívjóságból?

Emlékeztető: „A Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) értetlenségének adott hangot, az Energiaklub pedig „óriási nemzetstratégiai hiba” elkövetésének veszélyére hívta fel a figyelmet azzal kapcsolatban, hogy Lázár János azt jelentette be tegnap a Portfolio konferenciáján, hogy „Európai Uniós pénzből lakossági energia korszerűsítési program nem lesz”. Mindkét szervezet arra figyelmeztet, hogy az állami mellett a lakosságnak szóló energetikai korszerűsítési kereteket is beleírtuk az Európai Bizottság által már elfogadott operatív programokba, illetve a közelmúltban a kormány által elfogadott Nemzeti Épületenergetikai Stratégia is rögzítette ezen cél fontosságát, hiszen sokkal több energiát használnak el a lakóépületek, mint a közintézmények.” (Részlet a Felháborodást váltott ki Lázár bejelentése című, 2015. október 2-án kelt cikkből) A lakosság részére biztosított uniós pénzt a középületekre költötték és költik…

A lakosság is szigetelhet, felújíthat - HITELBŐL! Amit ha nem tud visszafizetni, jöhet a kilakoltatás! Ráadásul a lakás-takarékpénztárakat is kiherélték... Mindez Lázár János minisztersége idején történt. A helyettese Csepreghy Nándor volt, aki jelenleg Áder János alapítványának az igazgatója.

Ez is nemzeti vagy keresztény alapon történhetett meg velünk?

Békéscsaba, 2020. február 24.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Olyan sakktáblához lehetne hasonlítani a jelenlegi magyar politikai viszonyokat, ahol van egy vezér, és körülötte csupa paraszt, s még azt is a vezér határozza meg, hogy melyik paraszt léphet föl egyáltalán a táblára, időnként még az ellenzéki oldalon is. És még ezért a szánalmas, bár jól fizető szerepért is hosszú sorok kígyóznak a páholya előtt, beleértve a történelmi egyház sok képviselőjét is.” (Részlet a Mi lesz itt, ha mindenki számára világossá válik, hogy a rendszer velejéig romlott és menthetetlen? című cikkből).