Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681827

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

A kormánypropaganda költései és a tények

A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban! Már hogy lennének, amikor még sohasem találkoztak!

„Tavaly, vagyis egyetlen évben a Rogán Antalhoz tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal az állami intézmények kommunikációjára, nyomdára, Pr-költésekre 46,7 milliárdot osztott ki. Hogy milyen hőfokon pörög a propaganda, arra rávilágít a Magyar Nemzet összesítése, ami szerint az Orbán-kormány 2010-14 között összesen 81 milliárdot költött kormányzati hirdetésekre, míg csak tavaly közel 50 milliárdot.” (Részlet az alfahir.hu cikkéből)

A Letelepedési kötvénnyel, ami giga hasznot hozott a forgalmazó offshore lovagoknak, és nagy kárt a magyar adófizetőknek, 20 ezer fő körül juthatott magyar iratokhoz és lehetőséghez. Négyezer darab schengeni vízumot adtak el a moszkvai nagykövetségen, aminek a nyomait nem keresi senki. Moszkvai lányok buktak le néhánnyal Svájcban. Pénzért nálunk minden kapható, és elég sokan éltek és élnek a lehetőséggel. Néha lebuknak, de a háttérben nem igazán történik érdemleges intézkedés.

Az óriási riogató kampány ellenére mi történik? Altusz Kristóf helyettes államtitkár a befogadott migránsokról beszélt egy máltai újságnak, akiknek egy részét a Célpont című műsor utolérte. Erről az alfahir.hu cikke elérhető ITT

A Máltai Szeretetszolgálaton keresztül tartatja el őket velünk a kormány, szállodákban, albérletekben, budai mozgáskorlátozottak intézményében. A szerb–magyar határra érkező migránsokat is ugyanezzel a módszerrel van „szerencsénk” eltartani! Időközben a befogadott migránsokról kotyogó Altusz Kristófból koppenhágai nagykövet lett.

A magyarokat így védi meg a kormány a migránsoktól. A kórházakat, az oktatást, a magyar kilakoltatottakat meg vigye a víz! Altusz Kristóf elszólásáról a videó alább:

https://www.youtube.com/watch?v=QAH94WQGEBw

Békéscsaba, 2018. május 28.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „Megint megvan a kétharmados parlamenti többsége a Fidesz–KDNP-nek és beindul a törvénygyár is. Megint módosítják az alaptörvényt, ezúttal a Stop Soros törvény miatt, amely valószínűleg új nevet fog kapni a keresztségben. Ez lesz a hetedik módosítás, és még mindig nem helyezi alkotmányos védelem alá a kétharmad a magyar társadalom négy alaptételét: a termőföldet (azé az ország, akié a föld!), a vízbázist (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítást (az egészségünket) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadót, ami nagyon jó a magas jövedelműeknek, nagyon nem jó a kis keresetűeknek, vagyis a csendes többségnek! A járulékokat már adóként szedik be, és lesz belőle szabadon felhasználható pénzeszköz…” (Részlet a Tovább pörög a propagandakormány című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél… Ott is van eddig 18 milliárd forint körüli kár, és 150 milliárd körüli hasznot termeltek a kötvények a Rogán-féle haveri ökörkörnek!” (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)