Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20743045

2019. március 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Beáta napja van.
Holnap Emőke napja lesz.

A kormány még nem foglalkozott Lázár János vasszigorával

Pedig az idő gyorsan száll, 2038 itt van a nyakunkon.

A kormány nem foglalkozott a 2020. január 1-je után születőkre vonatkozó dohányvásárlási tilalom kérdésével, mivel Lázár János  ilyen javaslatot egyelőre nem tett le hivatalosan a kabinet asztalára – válaszolta a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI megkeresésére csütörtökön.

A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos Siófokon, a Tobacco Hungary konferenciáján csütörtökön bejelentette, kezdeményezni fogja, hogy azok, akik 2020. január 1-je után születnek Magyarországon, ne vásárolhassanak dohányterméket (mivel a 18 éven aluliak eddig sem vehettek hivatalosan ezért a törvény igazából 2038-tól lesz aktuális), ehhez, ha szükséges az alaptörvényt is módosítják. Az abszolút tilalom célja, hogy Magyarország a világon elsőként füstmentes ország legyen – tette hozzá (nem, nem lesz, viszont a feketepiac köszöni szépen a lehetőséget).    Elmondta azt is, javasolni fogja a dohányzás betiltását a gépjárművekben a mobilhasználathoz hasonlóan, ahogy azt is, hogy a társasházi közösségnek nagyobb jogosítványa legyen a dohányzás korlátozására a társasház egyes területein.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Szabolcsot már szinte teljesen átengedték az ukránoknak, ott aztán igazán dívik mostanában is a cigaretta- és a kábítószer-kereskedelem. A napokban elkaptak néhányat közülük, akik „természetesen” ukrán–magyar kettős állampolgárok voltak. Mert nálunk pénzért mindenhez hozzá lehet jutni, magyar állampolgársághoz is. Letelepedési kötvénnyel is, és mivel az ellenőrzés nem az igazi, akár maffiózók, vagy ne adj Isten, terroristák is letelepedési lehetőséghez juthatnak. A letelepedési kötvényeket az offshore lovagok (magyarországi adófizetést elkerülők) árulják, amelyeket öt év múlva kamatokkal terhelten kell visszavásárolni. A visszavásárlási kötelezettség a magyar adófizetőket terheli. A tavalyi kárunk csak emiatt 30 milliárd forint. Ez az összeg az idén már akár 60 milliárd is lehet, mert egyre több a visszavásárolandó kötvény. 

Ukrajna felől jelentős létszámú nyugdíjas is jön át – magyar nyugdíjért – úgy, hogy itt soha se adót, se járulékot nem fizetett. Apáti István volt jobbikos képviselő tavalyi sajtótájékoztatója a témában elérhető ITT

Minden haszon a kormány-közeli haveroké, minden kár a magyar adófizetőké! Ezt nevezik jogállamnak… Lázár János és vásárhelyi haverja a trafikmutyin jó nagyot kaszált. A nagy buliról bővebben ITT

Most meg szélkakas módjára átfordult az ellenkező irányba. Vajon ez mennyire jön be neki?

Békéscsaba, 2018. október 19.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Volt a trafikmutyi idején egy csörte Csányi Sándor és Lázár János között. Csányi Sándor kijelentette: „Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet”. Lázár János egy újságírói kérdésre reagálva azt mondta, hogy az OTP-vezér „a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival páváskodik”, majd az ország első számú uzsorásának nevezte az OTP-vezért.” (Részlet a Lázár János megkapta a mezőhegyesi ménesbirtokot című cikkből)

Emlékeztető 2.: „A társasági adóból egy jelentős rész átkerül a TAO-ba, ahonnan nagyobb részben a sportot, az itthoni és immár a határokon túli stadionépítéseket, kisebb részben a kultúrát támogatják. A már átadott stadionokban se foci, se néző, vagy csak alig. Mégis erőltetik a stadionépítéseket, mert Orbán Viktor szereti a focit. És persze a kisvasutat is. Jobban járnánk, ha olcsóbb hobbijai lennének!” (Részlet a Hatalmas siker: elértük az éves államháztartási hiány 121 százalékát című cikkből) A TAO kasszakulcsát Csányi Sándor kezeli…

Emlékeztető 3.: „Akinek nincs semmije, az annyit is ér!” (Lázár János) Vajon hány trafikos vesztette el őmiatta a trafikmutyival a megélhetését?