Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26234565

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

A kórházak adósságállományának rendezése helyett…

A cirka 80 milliárdos adósságból 19 milliárdot törleszt a kórházi beszállítók felé fennálló tarozásból a kormány. Nagyszerű, mire kifizeti a hátralékot, akár ugyanennyi fel fog szaporodni. Szórakozik a kórházakkal is, meg a beszállítóival is, vagyis az egészségünkkel? A járulékokat már adóként szedik be, abból is szabad felhasználású pénzt kreálva!

2027-ben újabb vizes vébét rendez az adónkból kormány, amire máris odaad 10 milliárd forintot. Közben a 2017-es vizes vébé gazdasági igazgatója (Balogh Sándor) ellen hiába adtak ki elfogadóparancsot, úgy eltűnt, mint a kámfor. A volt felesége az Orbán-kormány minisztere, akinek lakásába voltak bejelentve a volt férj cégei. Sajnos nem tudott róla…

A világrendezvényeket igen nagyon szereti ez a kormány, mert azokon aztán lehet gátlástalanul kaszálni... Ezért van az, hogy az egyik ilyen a rendezvény már a másikat éri. A vadászati világkiállításra is szórják már a pénzünket! Következik a katolikus világtalálkozó is elég sok milliárdos költséggel, és a sor végtelenített!

Csak a társadalom számára fontos dolgok maradnak ki a lehetőségekből, vagyis az ELTARTÓIRÓL rendszeresen megfeledkezik a hatalom. Az egészségügy, az oktatás és a szociális háló állapota nem éri el a költekező kormány ingerküszöbét! Közben meg keresztény és nemzeti alapúnak mondott kormányról beszélnek... A járulékokat adóként szedik be, akár világkiállításokra, világrendezvényekre vagy a focira is el lehet költeni! Arról nem is beszélve, hogy hány milliárdot költenek el alapítványokon keresztül, ellenőrizetlenül!

Nincs alkotmányos védelem alatt sem a termőföld, sem a vízbázis, sem az egészségügy, sem a nyugdíj! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a magas jövedelműek (közte a soha nem látott létszámú és magas jövedelmű hatalom) alig fizetnek adót, a minimálbért viszont adókötelessé tették! Ez utóbbi összege még mindig nagyon alacsony, nettó 107 ezer forint!

Mi lesz veled jövedelem- és lakhatási szegénységben szenvedő Magyarország?

Békéscsaba, 2020. február 24.

Összeállította: F. I. 

Emlékeztető: „Egy birka nemzet élére rövid idő alatt farkasokból álló kormány kerül.” (Edward R. Murrow)

Emlékeztető: „A Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) értetlenségének adott hangot, az Energiaklub pedig „óriási nemzetstratégiai hiba” elkövetésének veszélyére hívta fel a figyelmet azzal kapcsolatban, hogy Lázár János azt jelentette be tegnap a Portfolio konferenciáján, hogy „Európai Uniós pénzből lakossági energia korszerűsítési program nem lesz”. Mindkét szervezet arra figyelmeztet, hogy az állami mellett a lakosságnak szóló energetikai korszerűsítési kereteket is beleírtuk az Európai Bizottság által már elfogadott operatív programokba, illetve a közelmúltban a kormány által elfogadott Nemzeti Épületenergetikai Stratégia is rögzítette ezen cél fontosságát, hiszen sokkal több energiát használnak el a lakóépületek, mint a közintézmények.” (Részlet a Felháborodást váltott ki Lázár bejelentése című, 2015. október 2-án kelt cikkből) A lakosság részére biztosított uniós pénzt a középületekre költötték és költik…