Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20742989

2019. március 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Beáta napja van.
Holnap Emőke napja lesz.

A kétharmados parlamenti többség mindent visz!

A jövőnket is! A lakás-előtakarékosság állami támogatásának kivezetésével a kormánypártok „folytatják a magyar jövő felzabálását” – mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.

Szerinte a lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak, „amit semmi nem indokolt”. Két nap alatt statáriális módon „kivéreztették” az életüket tervezni kívánó polgárokat, akik így nem tudnak majd új építésű lakást vásárolni - mondta az ellenzéki politikus, aki szerint ezeknek az embereknek így az a lehetősége is elveszik, hogy pár év alatt legalább az önrészt összegyűjtsék, vagy bővítsék, felújítsák otthonukat. Ez pedig rontja a népesedési kilátásokat, gyorsítja a kivándorlást – vélekedett.

Z. Kárpát Dániel „legalábbis visszatetszőnek” nevezte a kormánypártok szerinte flegma magatartását akkor, amikor a családok évében már 1300-nál több családot lakoltattak ki, és nem zárult le a devizahitelesek kálváriája.

Szólt arról is: parlamenti és „kemény, markáns demonstrációkon” azon kívül is fellépnek az ügyben, valamint a köztársasági elnököt kérik majd fel alkotmányossági aggályaik eloszlatására. (alfahir.hu)

A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.

Mint kés a vajban, úgy ment át a Sargentini-jelentést elítélő országgyűlési előterjesztés is. Erről annyit el kell mondani, hogy ettől függetlenül, hogy a döntés megvan, még hatmilliárd forintot elvernek a reklámjára, és jön az újabb nemzeti konzultáció is – milliárdokért! Arra élénken ügyelnek, hogy a lakosság sose járjon jól, csak a klientúra!

Volt az Országgyűlés előtt jó néhány ellenzéki előterjesztés is. Azokat a parlamenti kétharmad simán leszavazta, még a napirendre vételüket is! Éljen a demokrácia és a jogállam!

Békéscsaba, 2018. október 16.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Ha egy emberi közösség a hazugságok olyan zsákutcájába beleszorul, ahol a dolgokat nevükön nevezni nem lehet és nem is szabad, akkor ez előbb vagy utóbb elkerülhetetlenül elvezet a közösség általános értelmi és erkölcsi lezülléséhez.” (Bibó István: Eltorzult magyar alkat, zsákutcás magyar történelem)

Emlékeztető 2.: „Ha valaki az emberek vagyonát, azaz a közvagyont saját örömére herdálja el, az saját hazáját árulja el!” (Orbán Viktor 2010-ben) Akkor még tudta!