Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713329

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

A Jobbik is tüntet szombaton

Erről a párt a Facebook-oldalán számolt be az országos választmányi ülésükön készült kép kíséretében. 

„A Jobbik erős és egységes, Magyarország második legnagyobb politikai közössége, amely továbbra is kész a korrupt Fidesz elleni küzdelemre az ország érdekében. Ezért úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a szombati tüntetéshez, és minden támogatónkat arra kérjük, hogy legyen ott!”

A tüntetés szombaton (április 14-én) 17:30 órától lesz Budapesten, az Operánál (Andrássy út 22.) előtt veszi kezdetét. A gyülekezés után a parlament elé vonulnak.

Az esemény leírásában az áll:

„Talpra, magyar! Tüntetnünk kell a demokráciánkért és a szabadságért! Itt akarunk élni! Szabadon, egy szabad hazában! A Fidesz választási rendszere, a kormány gyűlöletkampánya a többséget egyharmados kisebbségbe szorította.

Ezért követeljük:

A szavazatok újraszámlálását!

Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!

Tisztességes választást! Új választási törvényt!

Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!”

Remélhetőleg senkit nem zavar, hogy a kormánypropaganda szerint Soros György emberei fognak tüntetni. Az ország továbbra is kettészakított állapotban van… Az Angliában dolgozó magyarok orra előtt a londoni szavazóhelyiség ajtaját több száz távolról odaérkező választó orra előtt 18 órakor bezárták. Valószínűleg azért, mert a Kubatov-lista alapján tudta a Fidesz, hogy ők nem rájuk fognak szavazni. A kamupártok valószínűleg a világon egyedülálló képződmények, és bizony 8-10 milliárd forintos költséget okoznak a magyar adófizetőknek – és nem a kitalálóiknak! Ilyen gyalázatos, csak a győztesnek kedvező választójogi törvény a világon lehet, hogy van, de valószínűleg nem sok! Most a Fidesz alaptörvényére kell az ellenzéknek is felesküdnie a parlamentben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét pedig minél előbb vissza kell venni az ukrán maffiától és az onnan érkező nyugdíjasoktól…

Több szavazókörben az ellenzéki szavazatokat érvénytelenítették. Erről ITT

Békéscsaba, 2018. április 11.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A törvény egyik passzusa alapján a győztes mindent visz! Így történt ez most is, a győztes Fidesz további 1,2 millió szavazatot kapott meg a töredékszavazatokból. Választási szakértők kiszámolhatnák, hogy ez hány parlamenti képviselői helyet is jelent? Akár negyvenet, vagy még többet! Ha ez a passzus nincs, nincs újabb parlamenti kétharmad! A bizottságokban dől el minden fontos kérdés, ott is jelentős lesz emiatt a passzus miatt a Fideszes többség. Az ellenzéknek lehetősége lesz megint törvényjavaslatokat benyújtani, amelyeket a Fideszes többség leszavaz – a demokrácia nagyobb dicsőségére! Ezzel a választójogi törvénnyel a Fidesz hatalma be van betonozva. Ráadásul az Ukrajnából törvénytelen módon (vannak olyan házak, ahová 300 is be van jelentkezve!) nyugdíjban részesülők teljes jogú választópolgárok is, és Szabolcsban bizony el is döntik azt is, hogy ki lesz a megye egyéni országgyűlési képviselője, és ki lesz majd a falvak polgármestere…” (Részlet a Győztes mindent visz! A jövőnket is? című cikkből)