Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22597810

2019. július 22.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.

A Jobbik hat fronton küzd a hitelkárosultakért

A devizahitel-károsultak ügyében egyértelműen kedvező bírósági döntések születtek az utóbbi időszakban, azonban ezek maguktól nem fognak „átszűrődni” a hazai rendszeren, és esetleges kedvező hatásaik sem érik el maguktól a bajban lévőket. Éppen ezért a Jobbik amellett, hogy az egyetlen megoldásnak a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítását tartja, egészen a probléma megoldásáig szeretne kilakoltatási moratóriumot elérni, hogy tavasztól több család ne kerülhessen bajba kétes hátterű tartozások miatt.

Ennek okán követeljük a kormány az EBRD-vel kötött paktumának felbontását, valamint a tranzakciós illeték és más terhek áthárításának azonnali megszüntetését. A közteherviselés jegyében haladéktalanul fel kellene emelni a banki ágazati különadót, egészen a korábbi szint eléréséig, valamint a hitelintézeti járulék visszavezetését. Az MNB devizahiteles „nyereségéből” pedig Kártérítési Alapot hoznánk létre, ahonnan a legnehezebb helyzetbe került adósok helyzetét rendeznénk. Ezen csomagunk pontjainak képviseletében pedig számítunk minden jóérzésű magyar képviselőre.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

sokkaljobb megjegyzés: Az EBRD-vel kötött paktum és a témával kapcsolatos további elérhetőségek, vagyis egy korábbi cikkünk elérhető ITT !

Emlékeztető: „Bedöntötték a hiteleket vissza nem fizető rokonok a Növekedési és Hitelbankot. Megindították a végelszámolását, miután Matolcsy György újabb hat évre megbízást kapott a jegybankelnöki pozícióra. Miért a magyar adófizetőkkel fizettetik vissza a hiteleiket a Matolcsy-rokonok? A Postabanknál is hasonló dolgok történtek és a Széchenyi Banknál is! A haveri hiteleket a magyar adófizetőkkel fizettetik vissza! Így aztán nem művészet gazdagodni. Egyik banki és brókerbotránytól a másikig tántorgunk, és tűrünk, és tűrünk! A devizahitelesek számára nincs megoldás, családok sora kerül utcára. És akkor bemondja a közmédia és minden csatornája, hogy Magyarország jobban teljesít! Na ez az igazi polgárpukkasztás!” (Részlet a Néhány polgárpukkasztó történet című cikkből)

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”