Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27099312

2020. május 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.

A határon túl is épülnek az adónkból a stadionok és a fociakadémiák

Miután Magyarország határain belül minden rendben van, semmi probléma nincs sem az egészségügyben, sem az oktatás területén, a szociális hálózat is rendben van, és itthon már pont elég VESZTESÉGES épült belőlük, megkezdődött a határon túli építésük is a magyarok adójából.

Hiába van itthon egyre több fociakadémia, a foci nem megy! Szégyenszemre az is előfordul, hogy az adónkból külföldről vásárolnak focistákat főleg az NB I-es csapatok. A 190 milliárdért felépült Puskás Aréna avatóján is sikerült kikapnia az adókedvezménnyel magas jövedelemhez juttatott válogatottnak, és kikaptak sajnos kedden a walesi válogatottól is, ami azért nagy baj, mert ezzel bizonytalanná vált az Európa bajnokságon való részvételünk. Persze nézhetünk élőben is Eb-s meccseket, magyar részvétel nélkül… Arra, hogy a focistáknál miért nincs a jövedelem TELJESÍTMÉNYHEZ kötve, nincs épkézláb magyarázat! Amíg dől a számlájukra a pénz, addig változás nem igazán lesz!

Puskás Ferenc mondása volt a fáma szerint, hogy Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci! A mostaniak mondása meg valahogy így szól: nagy pénz kis foci.

A Népstadion alkalmas volt atlétikai versenyek rendezésére, de a Puskás Aréna valakiknek köszönhetően nem alkalmas! Tehát akkor épüljön másik 190 ezer forintos stadion az atlétikai világbajnokságra, mert annak a rendezését is bevállalta a kormány. A 2017-es vizes vébé a tervezett összeg sokszorosába került, és még mindig milliókat számolnak el rá. Akárcsak a 2024-es budapesti olimpiára, amely olimpia nem is Budapesten lesz! Egy-egy világverseny bevállalásáról szóló sajtóhírek hallatán sok magyarnak az jut az eszébe, hogy megint itt egy újabb lenyúlási lehetőség.

2008-hoz hasonlóan ismét világgazdasági válság közelít, amelyről már maga Orbán Viktor miniszterelnök is beszélt. Erre fel kell készülni, de nem úgy, hogy közben szétszórja az adónkat a nagyvilágba. Már ázsiai és afrikai országoknak is jut belőle bőségesen.  

A határon túlra is ki van már elég sok juttatás terjesztve, például elég sok nyugdíjat és fizetést is folyósítunk már, de kiterjesztette a kormány a szülésenkénti 64 ezer forintos anyasági támogatást, és megy ki jelentős beiskolázási és egyéb segély is. Egy nagy összegű bejelentésről tájékoztatta az idei tusnádfürdői nyári összejövetelen hallgatóit Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes, amely szerint 130 milliárd forintot adnak az adónkból a külhoni pártok és szervezetek támogatására! Elmondta, hogy azért támogatják a Magyarország határain túli magyar pártokat és szervezeteket, mert nem mindegy, hogy egy adott településen van-e magyar polgármester vagy nincs, nem mindegy, hogy egy megyében van-e magyar elnök vagy nincs, hogy a magyarság képviselete bent van-e a parlamentben, esetleg része-e a kormánykoalíciónak. „Névvel, címmel, telefonszámmal vállalom, még akkor is, ha ezért vádolnak egyes utódállamok: a magyar állam intézményes formában támogatja a magyar pártokat és magyar szervezeteket. Ez következik a természet rendjéből, a józan észből, és ez következik egyébként a magyar alkotmányból is” – tette hozzá Semjén Zsolt. Megáll a józan ész…

Egyelőre hivatalosan kilenc stadion, fociakadémia vagy egyéb sportlétesítmény épül az adónkból a határainkon túl.

Aki ezt szóba hozza, az éket ver a határon belül és a határon túl élő magyarok közé! Aki a jelenlegi magyarországi helyzet ellenére ilyen hatalmas támogatásokat nyújt a határokon át és nemcsak a szomszédos országokba, hanem már a kommunista Vietnámba, néhány ázsiai diktatúrába, vagy túlnépesedett afrikai országba, sőt már olyan is van, hogy háborús övezetekben nyújt támogatást Irakba vagy Szíriába a kormány. Líbiát még egyelőre nem támogatják, mert az afrikai életszínvonal felett élő országot is „sikerült” tönkretenni.

Amerika háborúi nekünk is jelentős károkat okoztak. Erről egy korábbi összeállítás elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. november 20.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)