Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188880

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

A győri szappanopera folytatódik

Távozik az úszószövetség elnökségéből a Borkai-féle orgiában érintett ügyvéd.

Lemondott úszószövetségi elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán, a Borkai Zsolt győri polgármester elhíresült adriai jachtos videóján szereplő egyik személy – írja az ATV.hu.

A Magyar Úszószövetség honlapján megjelent tájékoztatás szerint Rákosfalvky hétfőn nyújtotta be lemondó levelét, amelyben az írja, azért döntött így, mert nem akadja, hogy imádott sportját hátrány érje az őt célzó valótlan állítások miatt.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel, fotóval ITT !

A szavazatok újraszámolása után is Borka Zsolt marad Győr polgármestere. Így most már véget kell, hogy érjen a bújócska, elő kell jönnie, és a nyilvánosság elé kell állnia. Hétfőn nem jelent meg a városházán, ahol a frissen megválasztott Fideszes politikusok is átvették megbízólevelüket – ellenzéki füttyszó mellett. Az esemény idején ott parkolt a hivatal előtt a polgármester kocsija, egy Audi A8-as. Valószínű, hogy nem ő állt oda vele, később el is tűnt onnan a gépkocsi. A győri szappanopera tehát folytatódik.

Békéscsaba, 2019. október 30.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: Pont abban a balatoni luxus apartmanházban vett üdülőt Rákosfalvy Zoltán, a győri polgármesterrel szexpartizó ügyvéd, ahol Polt Péter és a felesége is  ingatlantulajdonos lett, írja a tulajdoni lapok adatai alapján az Átlátszó. A főügyész és felesége 2016-ban vett apartmant a balatonfüredi apartmanházban, akárcsak a győri ügyvéd-kaszinótulajdonos.  Rákosfalvy volt az, aki hatalmasat szakított azzal, hogy elhappolta a győri önkormányzat elől azokat a szántókat, amiken később az Audi épített logisztikai központot. Közben persze Borkainak dolgozott, és az egyik általa kapott cég most is egymilliós fizetést biztosít a polgármester fiának.” (Részlet a Pont ugyanabban az apartmanházban van nyaralója Polt Péternek és Borkai ügyvédjének című cikkből) Rákosfalvy Zoltán az üzemeltetője a győri, a miskolci és a pécsi kaszinóknak. A kaszinóüzemeltetés azért is nagy buli, mert nincsenek bekötve online pénztárgépekkel az adóhatósághoz.