Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24228922

2019. november 11.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Márton napja van.
Holnap Jónás, Renátó napja lesz.

A Fradi nem nyilatkozik a Magyar Hangnak

„A legnépszerűbb hazai sportklub interjúkérelmünkre annyit válaszolt, semmilyen körülmények között nem hajlandó együttműködni a Magyar Hanggal.” A Fradi elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és országgyűlési képviselője, a választójogi törvényben az ő listája alapján (Kubatov-lista) módosították a választókerületeket. Ezzel vált biztossá a Fidesz örökös választási győzelme. A nagy arcból vissza kellene venni, mert jegenyefák nem nőnek az égig!

Mennyi adóforintunk is áramlott a Fradihoz? „A tárcáktól érkezett összesen 17,6 milliárd forint mellett a sportági szakszövetségektől is kapott még 42 millió forintot a Fradi, vagyis jelentős mértékben állami pénzekből gazdálkodik a sportegyesület. A szövetségeken keresztül a központi költségvetésből az úszók, az atléták, a birkózók, a vívók és a triatlonozók kaptak támogatást ” – írja az mfor.hu. Vagyis a mi lábunkon áll a Fradi is. A Grupama aréna is veszteséget terhel, de se baj, majd az adófizetőkkel megoldatják ezt a problémát is!

A magyarhang.org cikke elérhető ITT !

Hatalmas hangerővel ment neki a Heinekennek Lázár János még miniszterként, el is látogatott Erdélybe a Csíki söröshöz, és törvénymódosítással fenyegette meg a vörös csillag, mint tiltott jelkép használata miatt a Heinekent. Gratulált és elismerését fejezte ki a csíki székelyek felé, illetve azok felé a magyarok felé, akik az ügy mellé álltak, akár ittak egy Csíki sört, vagy akár kiöntöttek egy pohár Heinekent. Aztán egy ideig csönd volt, törvénymódosítás emiatt nem lett. Annyi viszont megtörtént, hogy nem sokkal a nagy lázári kirohanások után a Heineken kezdte el gyártani a Fradi-sört, és a Csíki sörös lehet, hogy már nem is annyira kedvence a NER-nek, mint Lázár minisztersége idején volt. 2017 augusztustól ugyanis a Fradi-sör gyártója a Heineken. A nagy hangon hirdetett nemzeti érdek így múlt ki, és hozta meg a sikert a Heinekennek.

Békéscsaba, 2019. június 21.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)

Emlékeztető: „Kína előrehaladásának legnagyobb motorja a szegénység volt. Ezt kell csinálni Magyarországon is, mert aki szegény és kifosztott, végig fogja dolgozni a napi 18 órát.” (Demján Sándor) A befolyásos milliárdos 2018. március 26-án elhunyt.