Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27111102

2020. május 26.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.

A Fidesz téglái a Mi Hazánk Mozgalom megélhetési politikusai!

Nincs kétség! Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke nem hagyott kétséget afelől, hogy Fidesz-kottából játszik. Ugyan megjegyezte, hogy ők „győzelemre vannak ítélve”, de addig is, amíg a várt pillanat elérkezik, mindenki szavazzon Orbánra.

Fotó: keleten.hu

Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket, ezért látniuk kell, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjai mindenhol jelen vannak, dolgoznak és mozgalmi jelleggel, önerőből is bátran szembe mennek a magyar népet veszélyeztetőkkel, legyen az migráns, vagy cigány bűnöző – fogalmazott Toroczkai László, a mozgalom elnöke még július 14.-én, a Csongrád megyei Ásotthalmon, a Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán a cirka 180 résztvevőnek.

„Győzelemre vannak ítélve”

Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatokban és az Országgyűlésben a magyarok érdekeit. Éppen ezért „küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára”

Addig is: csak a Fidesz!

2022-ben vagy Fidesz-kormány, vagyis Orbán-kormány lesz, vagy jön az ennél is rosszabb, a korrupció mellett a társadalom alappillérét képező család és annak valamennyi intézményét támadó balliberális kormányzat. Létük alapja ugyanis, hogy „szét kell zúzni mindent, ami nemzeti, ami hagyomány, ami tradíció, és ami fontos a magyar emberek számára” – fogalmazott.

A pártelnök hangsúlyozta, óriási a felelősség a Mi Hazánk Mozgalom tagjain, mert ha most feladják és félreállnak, akkor 2022-ben egy új Gyurcsány-kormány alakul, ami rosszabb lesz, mint 2010-ben. Az pedig „önmagában szégyen és gyalázat, hogy ehhez a kormányhoz a szélsőségesen gondolkodó magyar tömegeket a Jobbik fogja odacsatornázni”.

Ha Orbán megroppan…

Az elnök szerint óriási a felelősségük azért is, mert ha a Fidesz – amely most még „a migrációval és az ásotthalmi kerítéssel begyűjti a több millió nemzeti szavazatot” – megroppan, nem lesz a nemzeti oldalon, aki képviselné azt a több millió magyar embert, akik most még nem értették meg, az igazi nemzeti érzelmű emberek a Mi Hazánk Mozgalomban vannak.

Ki kell tehát tartaniuk, akár „vérrel és verítékkel” is, hiszen ők az utolsók utánuk már senki nem jön – hangoztatta Churchill mondását Mi Hazánkosra ferdítve.

Magyarország leghitelesebb ereje…

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselő szerint közösségük mindössze egyetlen év alatt Magyarország leghitelesebb erejévé vált. Hatalmas eredménynek nevezte hogy EP-választáson megelőztek olyan pártokat, amelyek frakcióval rendelkeznek az országgyűlésben. Kiemelte, hogy ami szerintük nem szolgálja a magyar érdeket, az ellen „ha kell parlamenti eszközökkel, ha kell, akár az utcán is, de kőkeményen fellpnek”. Dúró Dóra kiemelte, mozgalmuk számára egyetlen dolog fontos: a nemzet. (No meg a pénz (szerk.)

Forrás: keleten.hu

sokkaljobb-kommentár: Dúró Dóra, Apáti István, Fülöp Erik és Volner János a Jobbik országos listájáról jutott be a parlamentbe. A Szent Koronára tett esküjük ellenére nem adták vissza a mandátumot, hanem időnként megjelennek a parlamentben. Esetenként együtt szavaznak a Fidesszel, esetenként nem szavaznak, ezzel segítve a kormánypártot.

Volner János a Jobbik elnöki tisztségéért nem szállt síkra, Brüsszelbe készült. A Mi Hazánk Mozgalom uniós listáján a 60. hely lett az övé. Miközben 21 fő juthat ki Magyarországról az unióba. Annak idején ezen jót nevettünk. Apáti Istvánnal még Jobbikos korában is előfordult, hogy nem szavazott, vagy nem jelent meg a parlamentben, ha azzal segíthetett a kormánypártnak. Ennek ellenére a Jobbik listára tette őt is, mint ahogy odatette Fülöp Eriket is, aki a Fideszre hagyományozta Tiszavasvárit, ahol polgármesterként kellett volna ténykednie idén az októberi önkormányzati választásig. Dúró Dórát a férje miatt (Novák Előd) nem lett volna szabad az országos lista előkelő 3. helyére tenni! Hiba hibát követett…

Az uniós választáson elért eredményükkel kár dicsekedni. És azzal is, hogy nemrégiben hány neves tagjuk hagyta ott őket… Egészen eltanulták ettől a hatalomtól, hogy Hazudozni jó, és eredményes. Legfeljebb néhány év múlva amennyiben az érintett perel, elbukják a pert. Oszt jónapot!

Békéscsaba, 2019. július 22.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni (évek múlva!) a pert, tied lesz a mandátum.” … ezt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök. Úgyhogy mostantól hívjuk osztjónapot-princípiumnak a fenti politikai viselkedést, amely minden erkölcsi és jogi aggályt alárendel a politikai hatékonyságnak.” (Részlet az Oszt jónapot. Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk párt pert” című cikkből) Vona Gábor másfél év múlva meg is nyerte a pereket, de elvesztette a mandátumot! Oszt jónapot!

Emlékeztető: „A magyar törvények ügynökdefiníciója minden kutató szerint rossz, ez alapján alig néhány egykori ügynökről lehet kimondani, hogy valóban az volt, egy esetleges perben pedig isteni szerencse, de legalábbis bírói műhiba kell ahhoz, hogy ne a történész veszítsen. A kritika a Magyar Tudományos Akadémia éles vitákkal teli ülésén hangzott el csütörtökön, ahol az is kimondatott, hogy a titkosszolgálatok az információszabadság helyett ma is a mundér becsületét védik, a politikának pedig így jó, ahogy van: azzal, hogy a közszereplők múltját homályban hagyják, olyan zsarolási potenciállal rendelkeznek, amiről nem szívesen mondanának le.” (Részlet a Zsarolásra használják, és erről nem szívesen mondanának le című cikkből)