Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25248443

2020. január 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.

A Fidesz-kormány több millió euróval támogatja a török menekültügyet

Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz – írja az MTI.

Fotó: Béli Balázs / Alfahír

Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez.

Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Ezt egymás után ötször kellett elolvasni, annyira hihetetlennek tűnik, de sajnos igaz! Törökország a szíriai háború sűrűjében a Mol által Palmira közelében felfedezett olajmezőkről az Iszlám Állam által odaszállított olajjal jókat üzletelt. A bulinak az oroszok vetettek véget, amikor a tanker-konvojt lebombázták. Az Európai Uniótól sok milliárd eurót kap Törökország évek óta a migránsok miatt. Abban a bizonyos uniós milliárdokba a magyarországi befizetés is benne van. Duplán fizetünk a török szultánnak? De fizetünk jócskán Jordániának is, ugyanezen a címen. Van onnan elképesztő, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő emberünk, aki annak ellenére, hogy nemzetbiztonsági kockázat, bent ült a választás utáni első parlamenti ülés vendégeként is. (Naffáról és családjáról az Emlékeztetőben)

Hogy Jordániának hány milliárdot adott a kormány az adónkból, arról nem sikerült információt szerezni. Ezt viszont megtaláltuk: „Szijjártó Péter beszámolt arról is, hogy Ayman Safadival, Jordánia külügyminiszterével folytatott megbeszélésén összegezték a jordán tisztek számára zajló, robbanóeszközök felderítését célzó magyar irányítású második képzési évadját. Abban egyeztek meg, hogy a képzés folytatódik – tette hozzá. Beszámolt arról is, hogy idén több mint kétezer jordán diák jelentkezett a számukra létrehozott 400 férőhelyes magyar ösztöndíjprogramba. Ez a magyar felsőoktatási rendszer vonzerejét mutatja – húzta alá.”

A diktatúrákkal fenntartott kormányszintű kapcsolat nagyon sokba kerül a magyar adófizetőknek. A baltás gyilkos kiengedése miatt az örmény áldozat családja uniós bíróság előtt perli a magyar kormányt. A Fülöp-szigeteket, illetve annak elképesztő diktátorát is támogatjuk valamilyen címen. Mianmarban nem az üldözötteket, hanem a katonai juntát támogattuk. Törökországban az értelmiséget bebörtönözték, és folyamatos az üldözésük. A Balkánon jelentős adóforintjaink mennek rá arra, hogy a kormány milliárdokkal támogatja az ottani választási kampányokat. Inkább kellene az Európai Unióban barátokat keresni, ha már tagja vagyunk az uniónak.

Szakértők szerint a következő válság Törökországból fog kiindulni. Az, hogy a magyar kormány ingerküszöbét mikor éri el végre a magyar társadalmat sújtó temérdek megoldandó probléma, még mindig nem derült ki, de az már igen, hogy egyre több a kilakoltatás, és egyre nagyobb problémák vannak főleg az egészségügyben és az oktatásban. A nemzeti konzultációk sorozata és a hatalmas propaganda, vagyis az átverés és a hazudozás ezt már nem sokáig lesz képes elfedni.

Békéscsaba, 2018. november 12.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A szárazföldi megszállás érdekében létrehozták az Iszlám Államot. A törzsgárdája a Szaúd-arábiai börtönök halálsorairól kerültek ki. Ott aztán láthattak naponta akár több lefejezést is, mert a világon talán ott van a legtöbb kivégzés még mindig. Ettől függetlenül Amerika egyetértésével Szaúd-Arábia lett az ENSZ emberjogi bizottságának a vezetője. Amerika az arábiai olajat olcsón kapja meg, de már kifogyóban van az olaj. Az ország nem készült fel az olaj utáni időkre, mint ahogy az Egyesült Arab Emirátus felkészült (Dubaj). Amerikát olcsó olajjal az arábiai királyság Szíriából akarja ellátni. Ezért kell mindenáron megszerezni nekik a szír olajat. A Mol-nak Palmira közelében hatalmas új olajmezője van, innen szállította az Iszlám Állam az olajat a szír-török határra a török maffiának.” (Részlet a Miért hozták létre az Iszlám Államot című korábbi cikkből). A török hadsereg jelenleg is ott van Szíriában, de Irakban is.

Emlékeztető: „A Naffa család a nyolcvanas évek eleje óta él Magyarországon, és mindig is jó kapcsolatokat ápoltak az Orbán-kormánnyal. Zaid Naffa annak ellenére került közel a kormányfőhöz, hogy zűrös ügyei, egy aranycsempészési történet miatt korábban az is felmerült, hogy kiutasítják az országból. Zaid Naffa 2003-ban lett Jordánia tiszteletbeli konzulja Budapesten. 2016-ban Zaid Naffát kétszer is lefotózták, amint Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal és a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédjével kávézik a Greshem palota teraszán.” (Részlet a Megbukott az átvilágításon Orbán kedvenc arab üzletembere című cikkből)