Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26235472

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

A feledékeny Fideszesek és a Soros-alapítvány

A posztkommunista fideszes Kövér László, Soros-alapítványból élt a régi szép időkben. A 444 egyik újságírója figyelt fel rá, hogy Kövér László is a Soros-alapítványból élt a régi szép időkben. Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

A fél Fidesz Soros pénzén tanult

Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője.

Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben. (Jelenleg elég sok adónkból finanszírozott alapítványnak, intézetnek a vezetője, rendelkezve adónk milliárdjai felett – F. I.).

Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony’s College-ban.

Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen’s College-ban tanult. (Ő az, aki elég sokat sorosozott például Brüsszelben is – F. I.)

Kovács Zoltán két diplomájának történetéről a 2017-es cikk elérhető ITT !

Forrás: keleten.hu

sokkaljobb-kommentár: A Fidesz a Szabad Demokraták Szövetsége (ma már nem létezik, egymilliárdos hitelállománnyal felszámolták, a hitelt valószínűleg az adófizetőkre terhelték!) 1988/89-ben Soros György erkölcsi és anyagi támogatásával jött létre. A Fidesz ekkoriban még az SZDSZ ifjúsági szervezeteként működött. Orbán Viktor neve Oxfordban kikerült a dicsőségtáblára, majd 2014-ben levették onnan. Hogy hány milliárd adóforintunkat szórtak el eddig Soros György elleni kampányokra, soha nem fogjuk megtudni. A haveri kör jól járthatott nagyon ezzel is, az adófizetők nem igazán. Az állandó ellenségkeresés megárthat az egészségnek, bár eddig nagyon bejött. Mert ha sokszor mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani!

A Fidesz színeváltozásairól egy korábbi cikkünk elérhető ITT !

Meglepetésre a jobbik február 25-én a Fidesszel szavazott a parlamentben.  Erről ITT !

Békéscsaba, 2020. február 26.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Olyan sakktáblához lehetne hasonlítani a jelenlegi magyar politikai viszonyokat, ahol van egy vezér, és körülötte csupa paraszt, s még azt is a vezér határozza meg, hogy melyik paraszt léphet föl egyáltalán a táblára, időnként még az ellenzéki oldalon is. És még ezért a szánalmas, bár jól fizető szerepért is hosszú sorok kígyóznak a páholya előtt, beleértve a történelmi egyház sok képviselőjét is.” (Részlet a Mi lesz itt, ha mindenki számára világossá válik, hogy a rendszer velejéig romlott és menthetetlen? című cikkből). Az utolsó mondatrész egyik ilyen képviselője a vásárhelyi esperes, aki azt közölte a választás előtt, hogy soha annyi pénz nem érkezett még a számlájukra... Vagy a szegedi püspök, aki stadiont építtet jócskán felárazva, kápolnával... és sokan mások!

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor) A kommunizmus szót be kell helyettesíteni a Fidesz szóval, és máris a jelen helyzetünknél tartunk!