Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21257450

2019. április 26.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.

A farkasfog erősebb a narancshéjnál

A kormánypárti szennymédia nem lankad, nem tágít. Alig ért véget az egyik választás, máris jön a másik, a kampányt soha nem szabad abbahagyni. A Jobbik (mint messze a legerősebb ellenzéki párt) földbe döngölése nem bír el egy kávészünetet sem, a gyűlöletkeltés, a dezinformálás és az ellenségkép-gyártás undok szakmájában nincs helye pihenésnek.

Ennél nincs félreérthetetlenebb és egyértelműbb jele annak, hogy jó úton járunk. Ha a Fidesz még mindig téged akar a legkérlelhetetlenebbül elpusztítani, akkor tudhatod, hogy még mindig tőled fél a legjobban. Úgyhogy most van itt az ideje, hogy valóban jobbikos légy. Bátrabban és szilárdabban, mint eddig bármikor.

Nem lesz könnyű. De az élet egyetlen területén sincs ez másként. Nagyon könnyű ám hűséges hitvesnek és jó szeretőnek lenni, amíg működik a kémia, a romantika, a szex, meg minden. És amíg megvan a közös hullámhossz, és sorjáznak a bulik meg a nagy, közös bográcsolások, addig nagyon könnyű ám jó barátnak lenni. Vagy jó kollégának, megbízható harcostársnak. A dolog ott dől el, amikor egyre-másra jönnek a döccenők, a haragszomrádok, végül meg a vízválasztók, és neked döntened kell, mi a fontosabb, hova állsz.

Most gondold végig, hogy ki mindenkinek érdeke, hogy eltávolodj a Jobbiktól... Ki mindenkinek? Hát MINDENKINEK! A Fidesz azt szeretné, ha többé nem tartoznál a legerősebb ellenzéki párt kötelékébe. A Mi Hazánk Mozgalom azt szeretné, ha te is átállnál hozzájuk, és végre nem egy százalékon rugózgatnának, hanem mondjuk kettőn. A baloldal szétforgácsolt pártocskái pedig naná, hogy azt szeretnék, hogy engedd már el az egyetlen komolyan vehető ellenzéki erő kezét, és minimum legyél bizonytalan szavazó. Akarod azt tenni, amit ők akarnak, hogy tegyél?

Több mint egy évtizede tartozom közétek. Nemsokára lesz tizenegy éve, hogy gárdistának avattak azon az októberi délutánon. Akkor én felesküdtem valamire, és ahhoz a mai napig is tartom magam. Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom. Most 2018 ősze van, és elszántabb vagyok, mint valaha.

Most kell jobbikosnak lenni. Feladat van, munka van. Lehet jelentkezni.

Lesz még Budapesten farkasfogas zászlóerdő. Talán hamarabb is, mint gondolnád.

Bogdán Szabolcs, a Jobbik debreceni elnöke

Forrás: Bogdán Szabolcs idővonala