Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27026531

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

A csíki sörös is magyar diplomata útlevéllel utazik

A napokban kiderült, hogy Dzsudzsák Balázsnak is van diplomata útlevele, majd kiderült, hogy van ilyen a romániai milliárdosnak, és ki tudja, még kiknek.

A magyarhang.org cikkének szűkebb változatát, részleteket már közzétettünk, alább elérhető a teljes anyag a csíki sörösről! A kormánynak nemcsak itthon vannak oligarchái, megvannak ezek a határon túl Ausztria kivételével minden országban.

Trianonban Románia nagyobb területet kapott meg (104 ezer négyzetkilométer), mint amennyi Magyarországnak megmaradt. Oda aztán dől a magyar adóforint. Nemrégiben a román elnök is rosszallását fejezte ki, eléggé el nem ítélhető hangnemben.

„Szinte napra pontosan két éve, 2018. május 16-án betörtek a Csíki Sör magyarországi cégének Bajcsy-Zsilinszky úti irodájába. Több tíz millió forintot vittek el a széfből – az elkövetőnek kulcsa lehetett, mert a záron nem találtak külsérelmi nyomokat. 2018. június 4-én már ki is hallgatták a kameraképek és más nyomozati eredmény alapján képbe került gyanúsítottat. P. I. egy Pest megyei településen élő román állampolgár – a lapunk birtokába került kihallgatási jegyzőkönyv alapján a betörést beismerte, és felbujtóként egyértelműen a cég romániai anyavállalata vezetőjét, Lénárd Andrást nevezte meg.” (Részlet a cikkből)

A csíki sörös dicstelen tevékenységéről, és arról, hogy hány milliárd adóforintunkba kerül ez is, a magyarhang.org Diplomata útlevél és közpénz milliárdok az erdélyi sörgyártónak című cikke további jelentős elérhetőségekkel ITT !

A csíki sörös ott volt Orbán Viktorék társaságában a dunaszerdahelyi stadionavatón is. Igazi magyar kormányközeli, adónkból jócskán kitömött milliárdos ez is... A magyar kisember meg néz ki a fejéből, hogy mi történik az őt leszegényítő adójával. Itthonra lassan már kevesebb marad, mint amennyi átrepül a határainkon.

Egyelőre még forog velünk a mókuskerék, csak félő, hogy a kisemberek kipottyannak belőle!

Mongóliába 1,9 milliárd forint, Kirgizisztánba 1,6 milliárd forint, Vietnámban kórház és magyar művelődési központ, Kenyában két kórház, Ghánában sportközpont, Mexikóban templomfelújítás, az Arab tavasznak nevezett olajháborúkkal tönkretett országok keresztényeinek megsegítése, Ausztria kivételével végig a határaink mentén veszteséges stadionok és sportakadémiák építése és fenntartása, Ukrajnába csak béremelésre 2,5 milliárd forint, Romániába egy magánalapítvány számára 100 milliárd forint, a határon túli magyar pártok támogatására 130 milliárd forint, a Vajdaságba igénylőnként 5 millió forint házvásárlási támogatás, stb. stb. stb.

Magyarországon meg nincs pénz a magyarok adójából a munkahelyüket elvesztő magyar adófizetők megsegítésére. Viszont a soha nem látott létszámú és jövedelmű hatalom megsegítésére van, csak legutóbb 30 százalékos fizetésemelést kaptak. Nincs már egyetlen olyan államtitkár, vagy országgyűlési képviselő se, aki havi egymillió alatt keresne, és elég sok már a havi ötmilliós jövedelmű is. Akik általában az idősebb korosztályhoz tartoznak, és mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, a közeljövőben akár havi ötmillió forint nyugdíjat is felszedhet a fizetése mellé. Elképesztő módon a már nyugdíjas potentátok a magas jövedelem ellenére rájárnak a nyugdíjkasszára is, mert rájuk nem vonatkozik az a törvény se, hogy vagy fizetés, vagy nyugdíj...

Miért kerülnek hátrányba a kormány részéről a Magyarország határain belül élő társadalom, vagyis az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalom ELTARTÓI, és ezeknek a pénzszórásoknak a megteremtői?

Békéscsaba, 2020. május 11.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A történet megértéséhez tudni kell, hogy a magyar kormány kiszervezte közel 100 milliárd forint költségvetési pénz kiosztását egy marosvásárhelyi MAGÁNALAPÍTVÁNYNAK, mert így elkerülhetik a nyertes pályázók nyilvánosságra hozatalát. A Pro Economica Alapítvány vezetője, Kozma Mónika idén januárban elismerte, hogy Lénárd András nyert a pályázatukon.” (Részlet a magyar Hang 2020. május 8–14-ei számában megjelent Önbetörés és közpénzmilliárdok. Folytatódik a Csíki Sör zavaros története című cikkéből) Ez a 100 milliárd adóforintunk is elúszott, soha nem fogjuk megtudni, hogy kikhez kerültek ezek az irtózatos adómilliárdjaink. Az ilyen rémtörténetek érthetőbbé teszik, hogy miért nem jut anyagi segítség a munkáját elveszítő magyar kisembernek? Irtózatos, elképesztő pénzszórás zajlik még a koronavírus idején is.