Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25674712

2020. február 21.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Eleonóra napja van.
Holnap Gerzson napja lesz.

A CDU-nak elege van Orbánból

Johann Wadephul, a CDU frakcióvezető-helyettese a ZDF vasárnap esti „Berlin direct” című magazinjában éles hangon támadta a magyar kormányt. A német Focus beszámolója szerint Wadephul arról beszélt, az a tény, hogy a magyar kormány támogatja a törökök észak-szíriai háborúját, megkérdőjelezi Magyarország uniós tagságát. Szavai szerint Magyarországnak el kell döntenie: teljes jogú tagja akar-e maradni az EU-nak, és nem csak a pénzügyi támogatásokat fölvenni. Ha igen, akkor meg kell tanulnia csapatban játszani, s erősíteni a közösség egységét.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Október 14-én Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban szabályos diktátortalálkozó volt. Nazarbajev, akivel Orbán Viktor példálózott, akiről máris átnevezték az új fővárost Asztanáról Nazarbajevre, a szovjet időkben is hazája vezére volt, kommunista színekben. Az azerbajdzsáni diktátor édesapja szintén a szovjet időkből örökölte meg hazája vezető szerepét, majd halála után a fia örökölte a posztot egy látszatválasztással. Neki adta ki korábban a magyar kormány az azeri baltás gyilkost, aki nemrégiben alezredes lett. A magyar kormány és a türk diktátorok találkozójáról ITT !

Békéscsaba, 2019. október 21.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Szijjártó Péter külügyminiszter Bakuban a Türk Tanács összejövetelén a magyar delegáció tagjaként elmondta, hogy a magyar kormánynak nemzeti érdeke a török melletti kiállás, hiszen az magyar nemzeti érdek. Ez pedig azt diktálja, hogy akár több százezer vagy akár millió illegális bevándorló megjelenjen Magyarország déli határánál, és kerüljük el, hogy több százezer vagy millió illegális bevándorlót erőszakkal kelljen visszatartani Magyarország déli határánál. Arról nem beszélt, hogy hány ezer, vagy százezer kurd és egyéb nemzetiségű ember menekül el a törökök és az általuk kiszabadított iszlám államos volt foglyok elől, és hová mennek? Nem Európa felé fogják venni az irányt? Amerika is magára hagyta őket, kivonta a területről a csapatait. A kurdok által fogvatartott iszlám államosok most a törökkel harcolnak, ölik a kurdokat! Mi lesz, ha véget érnek valaha a harcok, és ezek a gyilkológépek bejönnek Európába a menekülők között?” (Részlet A magyar kormány és a Türk Tanács kapcsolatáról című cikkből) 2019. október 14-15.