Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26227101

2020. március 30.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Zalán napja van.
Holnap Árpád napja lesz.

A balkáni tűzfészekben is szórja az adónkat a kormány

„Észak-Macedóniában gyanússá váltak a magyar kormánypárti média befektetései: az ország Pénzügyi Rendőrsége közel egymilliárd forintnyi gyanús pénzmozgásra talált magyar hátterű médiacégeknél – állítja a Direkt36, a szlovén Ostro és a macedón IRL oknyomozó központ közös cikkében.” (Részlet a Direkt36: Egymilliárdot pumpáltak át az Orbánék által épített balkáni médiába című cikkből)

A sokak által tűzfészeknek tartott Balkánon az ilyenfajta beavatkozás nem biztos, hogy hasznos! Szlovéniában Habonynak állítólag már tévécsatornája is van az adónkból. A macedón korrupt bukott miniszterelnököt elég régen a magyar kormány segítségével behozták Magyarországra, és már nálunk éldegél. Annyira, hogy tavaly októberben már szavazott is az önkormányzati választáson valahol Budapest belvárosában.

Szlovéniában is jócskán beleavatkoztak a választásba, az ottani támogatottjuk is megbukott, de most újra versenybe száll az időközi országgyűlési választáson. Oda is dőlhet néhány milliárd a választást kampányára. Szlovákiával sokszor összekeverik Szlovéniát. Ott holnap lesz a választás, oda is jutott elég sok adóforintunk a kampányra. Egy média támogatására például 500 millió forint.

Miért nem az itthoni dolgainkra költi el a tőlünk levont adókat a kormány? Értelmes választ jó lenne rá kapni, mert már Afrikába, a türk diktatúrákba és Ázsiába is jut az adónkból, és bizony rengeteg átrepül belőle a határainkon Ausztria kivételével minden országba! Ezek határon túlra átrepülő milliárdok aztán szavazatvásárlásként is hasznosulnak.

A balkáni adóforintjaink a magyar adófizetők szemét is csípnék, ha tudnának róla. Hogy mikor fejezi be végre a pénzszórást, és rendezi az itthoni dolgainkat a kormány, arra ideje lenne egy kedvező választ adni. A koronavírus vajon felkészülten éri el a magyar egészségügyet? Amelyre az utóbbi időben bizony nem igazán jut, hiszen a járulékokat már adóként szedik be. És épülhet belőle akár stadion is.

Békéscsaba, 2020. február 28.

F. I.